Survivor: Όταν μάθει πόσα πήρε θα σταματήσει να κλαίει – Αυτά τα λεφτά πήρε η Μαριλίνα Βακονδίου μετά την αποχώρησή της

March 15, 2024


Η 10η εβδομάδα του Survivor ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 14/3 με την αποχώρηση της Μαριλίνας Βακονδίου από την μπλε ομάδα. Η glute makeover specialist ήταν φέτος από την πρώτη μέρα στο παιχνίδι, δεν άλλαξε ομάδα, αλλά παρ’ όλα αυτά άλλαξε παρέας ανά διαστήματα στην ομάδα της ενώ άρχισε να απασχολεί πάρα πολύ μετά την είσοδο του Τζέιμς Καφετζή στο παιχνίδι, αφού ήρθαν σε ρήξη ουκ ολίγες φορές….


Loading...

Η 10η εβδομάδα του Survivor ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 14/3 με την αποχώρηση της Μαριλίνας Βακονδίου από την μπλε ομάδα. Η glute makeover specialist ήταν φέτος από την πρώτη μέρα στο παιχνίδι, δεν άλλαξε ομάδα, αλλά παρ’ όλα αυτά άλλαξε παρέας ανά διαστήματα στην ομάδα της ενώ άρχισε να απασχολεί πάρα πολύ μετά την είσοδο του Τζέιμς Καφετζή στο παιχνίδι, αφού ήρθαν σε ρήξη ουκ ολίγες φορές.

Δυστυχώς, για εκείνη, ωστόσο, το βράδυ της Πέμπτης δεν κατάφερε να βρει τον στόχο ώστε να κερδίσει την φίλη της Άιρα, που με την αλλαγή των ομάδων πέρασε στους Κόκκινους, με αποτέλεσμα την αποχώρησή της, μια αποχώρηση με πολλά δάκρια τόσο από κάποιους μπλε, όσο κι από κάποιους κόκκινους.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Τζέιμς δεν στεναχωρήθηκε καθόλου για την συγκεκριμένη απώλεια στην ομάδα του κι αυτό φάνηκε με την ατάκα του κατά την αποχώρησή της αλλά και από το γεγονός πως όταν όλοι φώναζαν το όνομά της ενώ εκείνη είχε πάρει τον δρόμο της εξόδου, εκείνος καθόταν μακριά τους, στον πάγκο κι απλά κοιτούσε. (δείτε τα όλα αυτά στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω).

Δείτε επίσης: Survivor spoiler: Σκάνδαλο με τον Τζέιμς Καφετζή – Τι βρήκε η παραγωγή στο σακίδιό του

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.