Survivor 2024 spoiler 15/03: Κίνδυνος αποβολής του Τζέιμς Καφετζή από το παιχνίδι!

March 15, 2024


Survivor 2024 spoiler 15/03: Ποια είναι η πραγματική αλήθεια για την απουσία του Τζέιμς Καφετζή από το Survivor 2024; Πολλά γράφτηκαν, ακόμα περισσότερα ακούστηκαν για την απουσία του Τζέιμς Καφετζή από ένα συμβούλιο του νησιού. Την φωτιά άναψε ο Τριαντάφυλλος με post του, αποκαλύποντας την απουσία του Τζέιμς, λίγες μέρες πριν προβληθεί το επεισόδιο στην τηλεόραση. Ο Ντάφυ είχε αποκαλύψει μάλιστα …


Loading...

Survivor 2024 spoiler 15/03: Ποια είναι η πραγματική αλήθεια για την απουσία του Τζέιμς Καφετζή από το Survivor 2024;

Πολλά γράφτηκαν, ακόμα περισσότερα ακούστηκαν για την απουσία του Τζέιμς Καφετζή από ένα συμβούλιο του νησιού. Την φωτιά άναψε ο Τριαντάφυλλος με post του, αποκαλύποντας την απουσία του Τζέιμς, λίγες μέρες πριν προβληθεί το επεισόδιο στην τηλεόραση. Ο Ντάφυ είχε αποκαλύψει μάλιστα πως ο φίλος του ήταν στο ξενοδοχείο στον Άγιο Δομίνικο και έπινε ποτάρες. Ποια είναι όμως η αλήθεια.

Πολλά γράφτηκαν για την περίπτωση του Τζέιμς Καφετζή. Αλλά τώρα έρχεται η μεγάλη ανατροπή καθώς φαίνεται πως ο Τζέιμς δεν απουσίασε για δικούς τους προσωπικούς λόγους, όπως είπε ο Γιώργος Λιανός στο συμβούλιο που απουσίαζε ο Τζέιμς, αλλά σαν τιμωρία και καμπανάκι από την παραγωγή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.