«Με πήγε η μαμά μου…»: Η Σοφία Καρβέλα ανέβασε για 1η φορά φώτο από την μέρα που ξεκίνησε αποτοξίνωση

March 15, 2024


Η Σοφία Καρβέλα μας γυρίζει πίσω στην ημέρα που ξεκίνησε αποτοξίνωση.Εκτός από μία επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας και στιλίστρια είναι μία νικήτρια της ίδιας της ζωής. Έχει μιλήσει ανοιχτά για το πώς κατάφερε να νικήσει τον εθισμό της στο αλκοόλ, μετά την είσοδό της σε κλινική αποτοξίνωσης. Η ημέρα που έχει λόγο να γιορτάζει είναι η 9η Σεπτεμβρίου, όταν βρήκε το κουράγιο να ξεκινήσει την αποτοξίνωσ…


Loading...

Η Σοφία Καρβέλα μας γυρίζει πίσω στην ημέρα που ξεκίνησε αποτοξίνωση.

Εκτός από μία επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας και στιλίστρια είναι μία νικήτρια της ίδιας της ζωής. Έχει μιλήσει ανοιχτά για το πώς κατάφερε να νικήσει τον εθισμό της στο αλκοόλ, μετά την είσοδό της σε κλινική αποτοξίνωσης. Η ημέρα που έχει λόγο να γιορτάζει είναι η 9η Σεπτεμβρίου, όταν βρήκε το κουράγιο να ξεκινήσει την αποτοξίνωσή της που διήρκεσε για έναν μήνα. Η ίδια μας γύρισε σε αυτή την ημέρα, με μία ανάρτησή της στο Instagram.

“Η αποτοξίνωσή μου ξεκίνησε στις 9/9 /08. Μία ημέρα μετά τα γενέθλια του μπαμπά μου. Ο σκύλος μου, η μαμά και ένας φίλος με οδήγησαν στο κέντρο αποτοξίνωσης. Έβρεχε και δεν ήθελα να πάω. Είπα δεν είμαι έτοιμη για αυτό. Ας το κάνουμε τη Δευτέρα. Δεν είχα ιδέα τι σήμαινε αυτή η ημέρα για εμένα. Η μαμά μου μου είπε ”ας επισκεφτούμε το μέρος να δούμε πώς είναι και επιστρέφουμε σπίτι”. Κατέληξα να μένω εκεί 33 ημέρες. Θυμάμαι τον σκύλο μου να γραντζουνά τη γυάλινη πόρτα γιατί η είσοδος επιτρεπόταν μόνο στους εθισμένους. Μπορώ να γίνω σαρκαστική για τον εθισμό μου στα ναρκωτικά και στο αλκοόλ αλλά σήμερα νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη για το γεγονός ότι παρέμεινα ζωντανή και νηφάλια. Αν παλεύεις σε νιώθω πολύ”, έγραψε μεταξύ άλλων, η Σοφία Καρβέλα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.