Νέος σάλος στο Μπάκιγχαμ με την Κέιτ Μίντλετον: «Η πειραγμένη φωτογραφία τραβήχτηκε την ημέρα που…»

March 15, 2024


Νέα θεωρία συνωμοσίας κυκλοφόρησε για την Κέιτ Μίντλετον, ύστερα από την φήμη ότι βρίσκεται κλεισμένη σε ψυχιατρική κλινική, τα δημοσιεύματα για διαζύγιο και τρίτο πρόσωπο.Δημοσιογράφοι, blogger και απλοί πολίτες προσπαθούν να απαντήσουν στα ερωτήματα που έχουν γεννηθεί μετά το χειρουργείο που υπεβλήθη τον Ιανουάριο και την απουσία της από της royal υποχρεώσεις της.Πρόσφατο ρεπορτάζ του The Cut εσ…


Loading...

Νέα θεωρία συνωμοσίας κυκλοφόρησε για την Κέιτ Μίντλετον, ύστερα από την φήμη ότι βρίσκεται κλεισμένη σε ψυχιατρική κλινική, τα δημοσιεύματα για διαζύγιο και τρίτο πρόσωπο.

Δημοσιογράφοι, blogger και απλοί πολίτες προσπαθούν να απαντήσουν στα ερωτήματα που έχουν γεννηθεί μετά το χειρουργείο που υπεβλήθη τον Ιανουάριο και την απουσία της από της royal υποχρεώσεις της.

Πρόσφατο ρεπορτάζ του The Cut εστιάζει στην φωτογραφία με τα τρία παιδιά της, η οποία προκάλεσε δεκάδες χιλιάδες αρνητικές αντιδράσεις, αφού επαγγελματίες φωτογράφοι αποκάλυψαν ότι είχε υποστεί επεξεργασία με photoshop. Η δημόσια, έγγραφη συγγνώμη της Kate δεν κατεύνασε τα πνεύματα, αντίθετα προκάλεσε περισσότερη οργή.

Το στιγμιότυπο με την Kate, τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis υποτίθεται ότι θα ξεκαθάριζε όλο το δράμα και θα καθησύχαζε τους πάντες ότι όλα είναι καλά στον οίκο των Ουίνδσορ.

Έκανε το ακριβώς αντίθετο.

Το βράδυ της Κυριακής, 10 Μαρτίου, το ένα μετά το άλλο, τα μεγαλύτερα πρακτορεία ειδήσεων του κόσμου άρχισαν να δίνουν οδηγίες για την απόσυρση της εικόνας από την κυκλοφορία, λέγοντας με τη σειρά τους ότι η φωτογραφία είχε παραποιηθεί σε βαθμό που ξεπερνούσε τα εκδοτικά τους πρότυπα.

Την επόμενη ημέρα, καθώς οι ειδησεογραφικοί οργανισμοί άρχισαν να αναλύουν τις πολλές παρατυπίες της φωτογραφίας, το Παλάτι του Κένσινγκτον εξέδωσε μία ανακοίνωση με την οποία η Kate έπαιρνε το φταίξιμο πάνω της.

Μέχρι στιγμής, το παλάτι έχει αρνηθεί να δώσει στη δημοσιότητα την αρχική φωτογραφία παρά τα έντονα αιτήματα των παγκόσμιων μέσων ενημέρωσης.

Ένα video που ανέβηκε στο TikTok και έχει γίνει viral, εκφράζει την πεποίθηση ότι η φωτογραφία – την οποία, μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι τράβηξε ο πρίγκιπας William τις προηγούμενες ημέρες– στην πραγματικότητα τραβήχτηκε τον περασμένο Νοέμβριο ή στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου.

Στο βίντεο του TikTok, η τραγουδίστρια και podcaster Allyn Aston υποστηρίζει ότι η φωτογραφία της Kate και των παιδιών της τραβήχτηκε την ημέρα που οι τέσσερις τους επισκέφθηκαν μια Baby Bank (ένα είδος φιλανθρωπικής οργάνωσης που διανέμει μεταχειρισμένα παιδικά ρούχα, εξοπλισμό και αξεσουάρ σε όσους έχουν ανάγκη) για να δωρίσουν αντικείμενα και να φτιάξουν πακέτα χριστουγεννιάτικων δώρων.

Ο επίσημος λογαριασμός του παλατιού του Κένσινγκτον στο YouTube ανέβασε ένα βίντεο που δείχνει την επίσκεψη στις 11 Δεκεμβρίου 2023 και ενημερώνει ότι η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε «λίγες εβδομάδες» πριν από τη δημοσίευση του βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κέιτ Μίντλετον - Πειραγμένη φωτογραφία

Η Aston είναι κάτοικος της Τζόρτζια και η ίδια λέει πως δεν παρακολουθεί φανατικά ούτε είναι θαυμάστρια της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας.

«Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν τους έδινα ιδιαίτερη προσοχή μέχρι ίσως πριν από περίπου έναν μήνα, όταν ο κόσμος άρχισε να αναρωτιέται πού βρίσκεται η πριγκίπισσα Kate», δήλωσε στο The Cut.

Είπε, επίσης, ότι άρχισε να παρατηρεί τα λάθη του Photoshop όταν η εικόνα δημοσιεύτηκε στους λογαριασμούς του παλατιού του Κένσινγκτον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά δεν σκόπευε να συμβάλει στη συζήτηση μέχρι που τα πρακτορεία άρχισαν να κυκλοφορούν τις θεωρίες περί θανάτου της πριγκίπισσας.

«Τότε ήταν που συνειδητοποίησα ότι όλο αυτό ήταν ενδεχομένως ακόμη πιο σοβαρό από μερικά κακά λάθη στο Photoshop», είπε, «και αποφάσισα ότι αν ήταν πραγματικά ψεύτικη η φωτογραφία, υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να μην είναι πολύ πρόσφατη και να υπάρχουν στοιχεία για το από πού προήλθε και πότε την έβγαλαν πραγματικά. Άρχισα, λοιπόν, να ψάχνω».

Κατά τη διάρκεια της έρευνάς της, λοιπόν, «έπεσε» πάνω σε φωτογραφίες της Kate και των παιδιών της σε πολλά site τα οποία σχολιάζουν τα ρούχα και τις εμφανίσεις των royal. Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να βρει την εκδήλωση στην οποία είχε παρευρεθεί με τα παιδιά της.

Αν και αρχικά το αγνόησε επειδή η πριγκίπισσα της Ουαλίας φορούσε λευκό πουλόβερ εκείνη την ημέρα, επέστρεψε στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο, επειδή η σιλουέτα και το στήσιμο ήταν πάρα πολύ οικείο.

«Σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι σύμπτωση, μέχρι που είδα τη φωτογραφία με το κόκκινο πουλόβερ της πριγκίπισσας Charlotte με το βολάν, και τότε σκέφτηκα: “Για περίμενε λίγο”. Αυτό είναι ακριβώς το ίδιο χρώμα και το ίδιο ντεκολτέ στη “νέα” φωτογραφία».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.