Το όνειρο κάθε γυναίκας: Σούσουρο με την Ελένη Μενεγάκη, κρατούσε τσάντα που κοστίζει όσο 3 μηνιάτικα

March 15, 2024


Κρατώντας μια πανάκριβη Chanel τσάντα στους ώμους της, η Ελένη Μενεγάκη έκανε τη βόλτα της και μοιράστηκε στιγμιότυπα στα social media.«Love your Chanel bag ????️», ήταν το σχόλιο μίας ακολούθου της, η οποία ξετρελάθηκε με το συγκεκριμένο αξεσουάρ, που αποτελεί πόθο πολλών γυναικών.Δείτε επίσης: Πάνω από 2 εκατ. ευρώ: Αυτός θα κληρονομήσει τα μετρητά του Πάνου ΜιχαλόπουλουΕκτός από την τσάντα, η «…


Loading...

Κρατώντας μια πανάκριβη Chanel τσάντα στους ώμους της, η Ελένη Μενεγάκη έκανε τη βόλτα της και μοιράστηκε στιγμιότυπα στα social media.

«Love your Chanel bag ????️», ήταν το σχόλιο μίας ακολούθου της, η οποία ξετρελάθηκε με το συγκεκριμένο αξεσουάρ, που αποτελεί πόθο πολλών γυναικών.

Δείτε επίσης: Πάνω από 2 εκατ. ευρώ: Αυτός θα κληρονομήσει τα μετρητά του Πάνου Μιχαλόπουλου

Εκτός από την τσάντα, η «Βασίλισσα» ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μαύρα γυαλιά της, ενώ επέλεξε να φορέσει ένα απλό τζιν, «κατεβάζοντας» λίγο το σύνολο.

H Chanel τσάντα της Ελένης Μενεγάκη

H Chanel τσάντα της Ελένης Μενεγάκη

«Έσπασε» η φωνή της Ελένης Μενεγάκη: «Όταν με παίρνει το παιδάκι μου που δεν είναι κοντά…» (video)

Ένα τηλεφώνημα από την κόρη της, Λάουρα, δέχτηκε η Ελένη Μενεγάκη, σε διαφημιστικό διάλειμμα κατά τη διάρκεια της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια, επέστεψε στη ροή της εκπομπής με κέφι, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από την συνεργάτιδά της, Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Με την ευκαιρία, δείτε την πρόσφατη αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη.

“Άλλες φορές κάθεσαι ήσυχη ήσυχη…” της είπε και η Ελένη Μενεγάκη απάντησε: “Έστω και αυτή την άσχετη ώρα, την ώρα της δουλειάς, όταν με παίρνει το παιδάκι μου που δεν είναι κοντά μου, μου δίνει φτερά… Θέλω να πετάξω! Έχω μεγάλη χαρά! Δεν μπορεί να το καταλάβει κανείς, παρά μόνο οι γυναίκες που τα παιδάκια τους είναι μακριά από το σπίτι και σπουδάζουν.”

Υπενθυμίζεται, ότι η Λάουρα Λάτσιου, λείπει για σπουδές στο Λονδίνο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.