Στέφανος Κασσελάκης: «Είμαι έτοιμος για το στρατό, έχω κάνει boarding school στις ΗΠΑ»

March 15, 2024


Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε σήμερα (15/3) στον ΑΝΤ1, κάνοντας… περιοδεία με τις «αστακοκάλτσες» του, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίζεται αρχικά στον Γιώργο Παπαδάκη και, ύστερα, να «εισβάλει» στο πλατό του «Πρωινού».Προτού βρεθεί στις δύο εκπομπές, ωστόσο, ο Τάσος Τεργιάκης τον σταμάτησε για να του απευθύνει μερικές ερωτήσεις για το… φανταρικό του. «Εσύ από πού είσαι; Από τη Super Κατερ…


Loading...

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε σήμερα (15/3) στον ΑΝΤ1, κάνοντας… περιοδεία με τις «αστακοκάλτσες» του, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίζεται αρχικά στον Γιώργο Παπαδάκη και, ύστερα, να «εισβάλει» στο πλατό του «Πρωινού».

Προτού βρεθεί στις δύο εκπομπές, ωστόσο, ο Τάσος Τεργιάκης τον σταμάτησε για να του απευθύνει μερικές ερωτήσεις για το… φανταρικό του. «Εσύ από πού είσαι; Από τη Super Κατερίνα; Ποιος είναι ο Λιάγκας;», του είπε στην αρχή ο Κασσελάκης, για να τον πειράξει.

Όταν ερωτήθη για το αν είναι έτοιμος για την πρώτη του διανυκτέρευση στο στρατό, απάντησε πως «φυσικά και είμαι, ήμουν σε boarding school στις ΗΠΑ», ενώ για τη συνέχεια του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε πως «το κόμμα δεν ήταν ποτέ one man show». Στο τέλος, ως προς το σε ποιον θα λείψει πιο πολύ, είπε «εννοείται στην οικογένειά μου, στον Τάιλερ».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.