Επικός παπαγάλος κάνει… περιπολία μαζί με αστυνομικούς και γίνεται viral παγκοσμίως! (video)

December 12, 2023


Ένας παπαγάλος μακάο, χρώματος μπλε και κίτρινου πέταξε δίπλα σε δύο στρατιωτικούς αστυνομικούς που περιπολούσαν με μοτοσικλέτα στην κεντρική Βραζιλία την περασμένη Πέμπτη.Το εντυπωσιακό πτηνό ακολούθησε τους αστυνομικούς ενώ περιπολούσαν στην πόλη Miracema do Tocantins. Όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters, οι μπλε-κίτρινοι μακάο είναι ενδημικά πουλιά του Αμαζονίου στη Νότια Αμερική, ενώ παρά τη μ…


Loading...

Ένας παπαγάλος μακάο, χρώματος μπλε και κίτρινου πέταξε δίπλα σε δύο στρατιωτικούς αστυνομικούς που περιπολούσαν με μοτοσικλέτα στην κεντρική Βραζιλία την περασμένη Πέμπτη.

Το εντυπωσιακό πτηνό ακολούθησε τους αστυνομικούς ενώ περιπολούσαν στην πόλη Miracema do Tocantins. Όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters, οι μπλε-κίτρινοι μακάο είναι ενδημικά πουλιά του Αμαζονίου στη Νότια Αμερική, ενώ παρά τη μείωση του πληθυσμού τους, ο Κόκκινος Κατάλογος Απειλούμενων Ειδών της IUCN τους κατατάσσει στην κατηγορία της ελάχιστης ανησυχίας.

Προκάλεσε εγκεφαλικά σε όλο το πλατό: 30χρονη πήρε τεράστιο φίδι αγκαλιά και χόρεψε καθηλωτικό τσιφτετέλι!

Μια εντυπωσιακή γυναίκα χόρεψε τσιφτετέλι αγκαλιά με ένα φίδι και μοίρασε απανωτά εγκεφαλικά στο πλατό του “Κοίτα τι έκανες“!

Η εντυπωσιακή κοπέλα ξετρέλανε τους καλεσμένους με τις χορευτικές κινήσεις της και τα λικνίσματα της, μιας και φαίνεται να είναι επαγγελματίας. Σίγουρα δεν θα έχετε ξαναδεί τσιφτετέλι παρέα με ένα φίδι…

Εκτός όμως, από αυτό το βίντεο, δείτε εδώ έναν παππού να χορεύει… τρομερό τσιφτετέλι.

Δείτε εδώ το απολαυστικό βίντεο:

Το τσιφτετέλι ξανθιάς καλλονής που έκανε το γύρο του διαδικτύου

Το ταλέντο της στο τραγούδι είναι γνωστό! Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε δει ξανά αυτή την τραγουδίστρια να χορεύει τσιφτετέλι. Ο λόγος για την…

Νάντια Μπουλέ. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια πριν αρκετό καιρό, είχε εμφανιστεί σε ένα μαγαζί της Πάτρας, όπου τραγούδησε και διασκέδασε όσους βρίσκοντας εκεί.

Με κέφι, μπρίο και μια σειρά από μουσικές επιλογές που της αρέσουν, η Νάντια είχε ανέβει στη σκηνή και είχε κλέψει τις εντυπώσεις τραγουδώντας και χορεύοντας τσιφτετέλι. Εκτός όμως, από το χορό της Μπουλέ, δείτε εδώ το επικό τσιφτετέλι μιας κυρίας.

Δείτε την:

Νύφη χορεύει το πιο «μαγικό» τσιφτετέλι στο γάμο της και αφήνει άφωνο το γαμπρό

Ένα “μαγικό” τσιφτετέλι κυκλοφορεί με 454.594 προβολές στο YouTube, με μια νύφη προ διετίας να χορεύει αισθησιακά, “τρίζοντας” τα πατώματα και τρελαίνοντας το γαμπρό.

Το γλέντι… άναψε μόλις ξεκίνησε να ακούγεται το τραγούδι “Άναψε το τσιγάρο”, με την ίδια να χορεύει και να “αναστατώνει” την πίστα, δημιουργώντας χαμό και αναγκάζοντας άπαντες να σηκωθούν από τα τραπέζια τους.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα διαπιστώσετε το λόγου το αληθές, με την εν λόγω νύφη να κερδίζει επάξια το βραβείο της… καλύτερης χορεύτριας μέσα σε νυφικό. Εκτός όμως, από αυτή την κοπέλα, δείτε εδώ μια άλλη νύφη να χορεύει ζεϊμπέκικο.

Δείτε το βίντεο:


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.