Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Την πρώτη νύχτα του γάμου με τον Νεκτάριο, μέσα στο τζακоύζı έγıναν πоλλά»

December 11, 2023


«Πλέον είμαστε παντρεμένοι, δεν το πιστεύω ούτε εγώ. Ξυπνήσαμε πιο ερωτευμένοι από ποτέ» δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Σούπερ Κατερίνα» η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.Φανερά συγκινημένη η δημοσιογράφος, αναφέρθηκε στους γονείς της οι οποίοι έχουν φύγει από την ζωή, λέγοντας χαρακτηριστικά «ήταν μαζί μου».Σε άλλο σημείο αποκάλυψε ότι η Μελίνα Μακρή είχε προσκληθεί να τραγουδήσει μαζί με τους Vegas αλλά δεν …


Loading...

«Πλέον είμαστε παντρεμένοι, δεν το πιστεύω ούτε εγώ. Ξυπνήσαμε πιο ερωτευμένοι από ποτέ» δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Σούπερ Κατερίνα» η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Φανερά συγκινημένη η δημοσιογράφος, αναφέρθηκε στους γονείς της οι οποίοι έχουν φύγει από την ζωή, λέγοντας χαρακτηριστικά «ήταν μαζί μου».

Σε άλλο σημείο αποκάλυψε ότι η Μελίνα Μακρή είχε προσκληθεί να τραγουδήσει μαζί με τους Vegas αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ και δεν σήκωνε το τηλέφωνο.

«Την πρώτη νύχτα του γάμου με τον Νεκτάριο, μέσα στο τζακούζι έγιναν πολλά» είπε ακόμη η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Δείτε το σχετικό βίντεο:




Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.