«Ποια χιόνια; 10 βαθμούς πάνω! Η θερμή εισβολή θα κορυφωθεί…» – Ανατροπή από τον Γιώργο Τσατραφύλλια (photo)

December 11, 2023


Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες αναμένονται τα επόμενα 24ωρα στη χώρα μας με τον μετεωρολόγο Γιώργο Τσατραφύλλια να σημειώνει ότι «κύμα αφρικανικής ζέστης από τις ακτές του Μαρόκο, διασχίζοντας Αλγερία, Τυνησία και Λιβύη, φθάνει τις επόμενες ημέρες και στη χώρα μας, εκτοξεύοντας τον υδράργυρο στα ύψη».«Η θερμοκρασία την ερχόμενη Πέμπτη όπου και θα κορυφωθεί η θερμή εισβολή θα κυμανθεί περίπου 10 βαθμο…


Loading...

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες αναμένονται τα επόμενα 24ωρα στη χώρα μας με τον μετεωρολόγο Γιώργο Τσατραφύλλια να σημειώνει ότι «κύμα αφρικανικής ζέστης από τις ακτές του Μαρόκο, διασχίζοντας Αλγερία, Τυνησία και Λιβύη, φθάνει τις επόμενες ημέρες και στη χώρα μας, εκτοξεύοντας τον υδράργυρο στα ύψη».

Ανατροπή από τον Γιώργο Τσατραφύλλια για την εξέλιξη του καιρού

«Η θερμοκρασία την ερχόμενη Πέμπτη όπου και θα κορυφωθεί η θερμή εισβολή θα κυμανθεί περίπου 10 βαθμούς πάνω από τα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα», τονίζει ακόμη. Ενώ, σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου, άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα (Δευτέρα 11/12).

«Χιόνια από την Παρασκευή!» – Κάθετος ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος για τον καιρό (Video)

Καιρός: Διατηρούνται και σήμερα Δευτέρα τα φαινόμενα στην ανατολική, κυρίως, Ελλάδα, με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ, Παναγιώτη Γιαννόπουλο, να προειδοποιεί για νέα κακοκαιρία από την ερχόμενη Παρασκευή.

Κύρια χαρακτηριστικά της, θα είναι οι βροχές και οι καταιγίδες στα πεδινά, η πτώση της θερμοκρασίας σε χειμερινά επίπεδα και οι χιονοπτώσεις στα ορεινά, ίσως και ημιορεινά της βόρειας χώρας. Παράλληλα, για σοβαρό χειμώνα που ανοίγεται μπροστά μας έκανε λόγο ο Τάσος Αρνιακός.

Κάθετος ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος για τον καιρό

Πιο αναλυτικά, η εβδομάδα αυτή θα χαρακτηριστεί από την άνοδο της θερμοκρασίας, τα θερμόμετρα θα ξεπεράσουν και τους 20οC την Πέμπτη. Με νοτιάδες που θα φτάσουν στο Αιγαίο και τα 8 μποφόρ, θα έρθει και σκόνη από την Αφρική. Την Παρασκευή όμως και από τα δυτικά και τα βόρεια αναμένεται μεταβολή του καιρού με πτώση της θερμοκρασίας. Βροχές και καταιγίδες. χιόνια στα ορεινά, θα σημάνουν κάποια προσαρμογή του καιρού με την εποχή.

Στην Αττική βαθμιαία βελτίωση του καιρού. H θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 16 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη περισσότερος ήλιος, λίγα σύννεφα. Η θερμοκρασία έως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.