«Χιόνια και μέρος του ευρωπαϊκού κρύου στην Ελλάδα»: Έκτακτος συναγερμός από τον Τάσο Αρνιακό

December 11, 2023


Καιρός σήμερα – Τάσος Αρνιακός: Ο έμπειρος μετεωρολόγος, μέσα από το δελτίο ειδήσεων του Mega, ανέλυσε τα δεδομένα του καιρού για τις επόμενες ώρες.Ο Τάσος Αρνιακός τόνισε πως επιτέλους ο καιρός συμβαδίζει και με την ημερομηνία, με χιόνια και ευρωπαϊκό κρύο να κατεβαίνουν προς τα πιο νότια και συγκεκριμένα την Ελλάδα. Ο Τάσος Αρνιακός αναφέρθηκε στον καιρό που θα έχουμε τις επόμενες ώρες και ξεκαθ…


Loading...

Καιρός σήμεραΤάσος Αρνιακός: Ο έμπειρος μετεωρολόγος, μέσα από το δελτίο ειδήσεων του Mega, ανέλυσε τα δεδομένα του καιρού για τις επόμενες ώρες.

Ο Τάσος Αρνιακός τόνισε πως επιτέλους ο καιρός συμβαδίζει και με την ημερομηνία, με χιόνια και ευρωπαϊκό κρύο να κατεβαίνουν προς τα πιο νότια και συγκεκριμένα την Ελλάδα. Ο Τάσος Αρνιακός αναφέρθηκε στον καιρό που θα έχουμε τις επόμενες ώρες και ξεκαθάρισε πως δεν αναμένεται να έχουμε τίποτα έντονα φαινόμενα, ενώ και τα χιόνια θα περιοριστούν στα ορεινά της Μακεδονίας και της Ηπείρου.

Πότε αναμένεται να αλλάξει ο καιρός και τι τιμές θα σημειώσει η θερμοκρασία; Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό στο παρακάτω βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.