Survivor 2024 spoiler: Έσκασε η βόμβα! Συμφώνησε και επιστρέφει ο Αλέξης Παππάς

December 11, 2023


Survivor 2024 spoiler: Σας είπαμε να μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr διότι τα spoilers για το Survivor είναι μαζικά και τα ονόματα σκάνε το ένα μετά το άλλο.Σας είπαμε άλλωστε και νωρίτερα, όταν σας αποκαλύψαμε τους δύο Διάσημους που ήδη υπέγραψαν, πως έχουμε μπει στην τελική ευθεία και μέσα στις επόμενες 10 μέρες αναμένεται να ανακοινωθούν όλοι οι παίκτες που θα λάβουν μέρος στο νέο τ…


Loading...

Survivor 2024 spoiler: Σας είπαμε να μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr διότι τα spoilers για το Survivor είναι μαζικά και τα ονόματα σκάνε το ένα μετά το άλλο.

Σας είπαμε άλλωστε και νωρίτερα, όταν σας αποκαλύψαμε τους δύο Διάσημους που ήδη υπέγραψαν, πως έχουμε μπει στην τελική ευθεία και μέσα στις επόμενες 10 μέρες αναμένεται να ανακοινωθούν όλοι οι παίκτες που θα λάβουν μέρος στο νέο του κύκλο του αγαπημένου ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Τώρα σας φέρνουμε στο φως ακόμα μια συμφωνία. Η Ατζούν μίντια έχει κάποια αγαπημένα παιδιά που τα θέλει πως και πως ξανά στο Survivor. Πρώτος στην λίστα είναι ο Αλέξης Παππάς. Όλοι θυμάστε τον ντόρο που είχε προκαλέσει στην πρώτη του συμμετοχή και παρότι πήγε δικαστικά με την παραγωγή λόγω της συμμετοχής του στο The Bachelor του Alpha, παραμένει ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά. Ο Τούρκος γνωρίζει πολύ καλά πως με Αλέξη Παππά η τηλεθέαση θα εκτοξευτεί αφού ο τύπος είναι άπαικτος, όσον αφορά το ριάλιτι.

Survivor 2024 spoiler: Έσκασε η βόμβα! Συμφώνησε και επιστρέφει ο Αλέξης Παππάς

Survivor 2024 spoiler: Η πρόταση του Ατζούν στον Αλέξη Παππά

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει κάνει μια πρόταση, αρκετά πάνω από 5.000 ευρώ την εβδομάδα, στον Αλέξη Παππά. Δεν αποκλείεται μάλιστα το ποσό αυτό να είναι και σχεδόν διπλασίο, με το ακριβές ποσό να μην έχει διαρρεύσει αλλά να γίνεται λόγος για ίσως το μεγαλύτερο που έχει δοθεί ποτέ.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες μας, ο Αλέξης Παππάς έχει δώσει αρχικά τα χέρια με την παραγωγή και ετοιμάζεται για την μεγάλη επιστροφή στο Survivor. Ο λόγος δεν είναι μόνο οικονομικός αλλά και… επαγγελματικός, αφού η αλήθεια είναι πως μετά την συμμετοχή του στο The Bachelor χάθηκε από την επικαιρότητα και επιθυμεί να επανέλθει μέσα από το Survivor. Πως σας φαίνεται η επιστροφή του;

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr σας καθώς ακολουθούν spoilers από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.