«Βγήκαμε από το τζακούζι 5:30 το πρωί! Κάτι κάναμε αλλά…» – ”Πικάντικες” αποκαλύψεις για την πρώτη νύχτα του γάμου Ελέτσι & Λεμονίδη

December 11, 2023


Τον γάμο των ονείρων της έκανε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον αγαπημένο της Νεκτάριο Λεμονίδη με το ζευγάρι να λάμπει από ευτυχία σε μία από τις πιο όμορφες και ιδιαίτερες στιγμές της ζωής τους (δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο του γαμπρού).Αφού ολοκληρώθηκε και το πάρτι μετά το μυστήριο, στη συνέχεια το ζευγάρι έζησε την πρώτη νύχτα του γάμου του με τους δύο να κάνουν αποκαλύψεις στην κάμερα του Super Κατερίνα…


Loading...

Τον γάμο των ονείρων της έκανε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον αγαπημένο της Νεκτάριο Λεμονίδη με το ζευγάρι να λάμπει από ευτυχία σε μία από τις πιο όμορφες και ιδιαίτερες στιγμές της ζωής τους (δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο του γαμπρού).

Αφού ολοκληρώθηκε και το πάρτι μετά το μυστήριο, στη συνέχεια το ζευγάρι έζησε την πρώτη νύχτα του γάμου του με τους δύο να κάνουν αποκαλύψεις στην κάμερα του Super Κατερίνα σχετικά με το πως την πέρασαν.

Το απόσπασμα προβλήθηκε τη Δευτέρα 11/12 με το ζευγάρι να αποκαλύπτει, πως μετά τον γάμο του πέρασε πολλές ώρες σε ένα τζακούζι μέχρι το πρωί, τονίζοντας, πως γενικότερα δεν υπήρχε ελεύθερος χρόνος στη διάθεσή τους.

Oι αποκαλύψεις της Ελίζαμπεθ Ελέτσι για την πρώτη νύχτα του γάμου της

«Ήμασταν στο τζακούζι! Βγήκαμε από το τζακούζι μωρό μου 5:30 το πρωί; Ήταν πολύ ρομαντικά και πριν το τζακούζι και μετά το τζακούζι», είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

«Χρόνο πολύ δεν είχαμε, κάτι κάναμε αλλά χρόνο πολύ δεν είχαμε», είπε ο Νεκτάριος Λεμονίδης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.