Θεσσαλονίκη: «Την ψυχή σου την ακούς; Τής κάνεις τα χατίρια;» – Η τελευταία ανάρτηση της 50χρονης λίγες ώρες πριν την κατασπάραξαν σκυλιά (photo)

December 11, 2023


Συγκλονισμένη είναι η κοινότητα Νεοχωρούδας, στη Θεσσαλονίκη, από τον τραγικό θάνατο που βρήκε μια 50χρονη μητέρα δύο παιδιών, μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε από τρία σκυλιά, στην αυλή του σπιτιού της.Τα σκυλιά ξέφυγαν από την επίβλεψη του ιδιοκτήτη τους, πήδηξαν στην διπλανή αυλή του σπιτιού και επιτέθηκαν στην 50χρονη που εκείνη την ώρα έκανε εργασίες στον κήπο της. Ο Στρατής Λημνιός βρέθηκε…


Loading...

Συγκλονισμένη είναι η κοινότητα Νεοχωρούδας, στη Θεσσαλονίκη, από τον τραγικό θάνατο που βρήκε μια 50χρονη μητέρα δύο παιδιών, μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε από τρία σκυλιά, στην αυλή του σπιτιού της.

Τα σκυλιά ξέφυγαν από την επίβλεψη του ιδιοκτήτη τους, πήδηξαν στην διπλανή αυλή του σπιτιού και επιτέθηκαν στην 50χρονη που εκείνη την ώρα έκανε εργασίες στον κήπο της. Ο Στρατής Λημνιός βρέθηκε έξω από το σπίτι της 50χρονης γυναίκας και μίλησε με τον πρόεδρο της κοινότητας που είναι συγκλονισμένος από το περιστατικό.

Η τελευταία ανάρτηση της 50χρονης λίγες ώρες πριν την κατασπάραξαν σκυλιά

«Τη ψυχή σου την ακούς;

Τής κάνεις τα χατίρια;

Ή προσπαθείς να την πείσεις ότι κάνει λάθος όταν εξανίσταται;

Ότι πρέπει να μείνει κι ας ουρλιάζει να την κάνει τρέχοντας;

Δεν παραμυθιάζεται η ψυχή. Μην την υποτιμάς…

Είναι η καθαρή σου αλήθεια. Άκουσέ την!».

Η τελευταία ανάρτηση της 50χρονης λίγες ώρες πριν την κατασπάραξαν σκυλιά

«Θέλω να θανατωθούν τα σκυλιά που κατασπάραξαν τη γυναίκα μου» – Έκρηξη οργής από τον πρώην σύζυγο της 50χρονης στη Θεσσαλονίκη (Video)

Για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο κατηγορείται ο ιδιοκτήτης των τριών σκυλιών που κατασπάραξαν την 50χρονη μητέρα στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης. Η κηδεία της θα γίνει αύριο, Τρίτη στις 11:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου. Επίσης, σοκάρουν τα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε στη σορό της 50χρονης.

Τραγικές φιγούρες οι δύο γιοι της άτυχης γυναίκας, αλλά και ο πρώην σύζυγός της, ο οποίος δεν μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει το τραγικό της τέλος. Ο ίδιος μιλώντας στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» δεν έκρυψε την οργή του, για τις μικρές ποινές στις οποίες καταδικάζονται οι ιδιοκτήτες ζώων που σκοτώνουν ανθρώπους.

«Θέλω να θανατωθούν τα σκυλιά που κατασπάραξαν τη γυναίκα μου»

«Αν κάποιος κάνει κακό σε ζώο, οι ποινές είναι πάρα πολύ αυστηρές. Μπορείτε να μου πείτε ποια είναι η ποινή για τους ιδιοκτήτες των ζώων που σκοτώνουν ανθρώπους; Ποια είναι η ποινή για τη γυναίκα μου που χάθηκε και τα παιδιά μου που έμειναν ορφανα», αναρωτήθηκε.

Όπως είπε, η γειτονιά ήξερε ότι τα συγκεκριμένα σκυλιά ήταν άγρια και ο ιδιοκτήτης δεν είχε πάρει κανένα απολύτως μέτρο για να τα περιορίσει. Αντίθετα, όπως είπε, πολλές φορές έβγαιναν από την περίφραξη, σκορπώντας τον τρόμο στους κατοίκους της περιοχής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.