«Έχει γίνει τόσος ντόρος με το χάσκι! Εδώ χάνονται άνθρωποι» – Κόλαφος ο πρώην σύζυγος της 50χρονης που κατασπάραξαν τα σκυλιά στη Θεσσαλονίκη (Video)

December 11, 2023


Σοκαρισμένη είναι η Θεσσαλονίκη από το νέο περιστατικό επίθεσης άγριων σκυλιών σε μια 50χρονη μέσα στο σπίτι της, στη Νεοχωρούδα, με τη γυναίκα να βρίσκει τραγικό θάνατο. Παράλληλα, συγκλονίζει μια τραγική σύμπτωση που έρχεται να προστεθεί στη φρίκη, την οποία βίωσε η 50χρονη γυναίκα από τη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης.Ο πρώην σύζυγός της, μιλώντας στην ΕΡΤ δήλωσε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που τα συγκ…


Loading...

Σοκαρισμένη είναι η Θεσσαλονίκη από το νέο περιστατικό επίθεσης άγριων σκυλιών σε μια 50χρονη μέσα στο σπίτι της, στη Νεοχωρούδα, με τη γυναίκα να βρίσκει τραγικό θάνατο. Παράλληλα, συγκλονίζει μια τραγική σύμπτωση που έρχεται να προστεθεί στη φρίκη, την οποία βίωσε η 50χρονη γυναίκα από τη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης.

Κόλαφος ο πρώην σύζυγος της 50χρονης που κατασπάραξαν τα σκυλιά στη Θεσσαλονίκη

Ο πρώην σύζυγός της, μιλώντας στην ΕΡΤ δήλωσε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που τα συγκεκριμένα σκυλιά ξέφευγαν από τον ιδιοκτήτη και κυνηγούσαν κόσμο: «Ξέφυγαν σκυλιά από τον γείτονα, τρία τεράστια, άγρια. Κλάδευε μέσα η πρώην σύζυγος, είμαστε χωρισμένοι, έξω ήταν ο κηπουρός κωφάλαλος είναι ο άνθρωπος. Μπήκαν μέσα, τη φάγανε. Ήρθαν τρία ασθενοφόρα, έκαναν ΚΑΡΠΑ αλλά δεν την έσωσαν. Τα σκυλιά είναι από σπίτι. Έχουν φύγει πολλές φορές και κυνήγησαν πολλές φορές κόσμο, δεν είναι η πρώτη φορά».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.