«Είναι μεγάλη χαρά που…» – Οι πρώτη εμφάνιση του Γιώργου Αγγελόπουλου σε εκπομπή μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Βαμβακούση

December 11, 2023


Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κάνει πολύ συχνά ταξίδια και μάλιστα η απόσταση μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου είναι πλέον η πιο συνήθης για εκείνον, καθώς εκπληρώνει τα γυρίσματα για τη σειρά ”Η γη της ελιάς” με το ρόλο του Ορέστη.Πρόσφατα μάλιστα ο ηθοποιός έδωσε το παρόν στη μουσική εκπομπή Παραδοσιακή Βραδιά στο ΡΙΚ μεταξύ των υπόλοιπων πρωταγωνιστών της σειράς, που έχει κάνει πολύ μεγάλη επιτυχία στο Μeg…


Loading...

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κάνει πολύ συχνά ταξίδια και μάλιστα η απόσταση μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου είναι πλέον η πιο συνήθης για εκείνον, καθώς εκπληρώνει τα γυρίσματα για τη σειρά ”Η γη της ελιάς” με το ρόλο του Ορέστη.

Πρόσφατα μάλιστα ο ηθοποιός έδωσε το παρόν στη μουσική εκπομπή Παραδοσιακή Βραδιά στο ΡΙΚ μεταξύ των υπόλοιπων πρωταγωνιστών της σειράς, που έχει κάνει πολύ μεγάλη επιτυχία στο Μega (δείτε εδώ τι θα δούμε σήμερα στη Γη της ελιάς).

Με τη σειρά του λοιπόν, ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε για την παρουσία του στη σειρά της Κύπρου, για το πόσο έχει αγαπήσει το Κυπριακό κοινό και τον κόσμο, καθώς και αν δέχεται σχόλια θαυμασμού ιδιαίτερα μετά τον γάμο του και λίγο πριν γίνει πατέρας για πρώτη φορά.

Η εμφάνιση του Γιώργου Αγγελόπυολου στην εκπομπή ”Παραδοσιακή Βραδιά” του ΡΙΚ

«Είναι μεγάλη χαρά που βρίσκομαι στην Κύπρο μετά πάλι από την προηγούμενη συνεργασία που είχαμε και μεγάλη χαρά, που βρίσκομαι κοντά σας. Θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί σας έχω παρακολουθήσει και από κοντά είστε ακόμα πιο καλή παρέα. Ένα τεράστιο ευχαριστώ και ένα μεγάλο μπράβο, γιατί πρέπει να σας συγχαρώ και από εδώ, γιατί σας έχω δει και στην τηλεόραση σε μία εποχή που λίγο πολύ όλες οι αξίες βάλλονται αντιμάχεστε σε αυτό και μέσα από την εκπομπή σας, συνεχίζετε την αξίας της μουσικής παράδοσης», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Η αποκάλυψη του Αγγελόπουλου για το τάμα που έκανε

«Είχαμε πάει σε ένα προσκύνημα, είναι προσωπικό. Να είστε καλά! Πρώτα ο Θεός πλησιάζει η μέρα, θα δούμε, είναι κάτι σίγουρα πολύ σημαντικό να φτάσουμε βήμα βήμα σε εκείνη την ημέρα, πρώτα ο Θεός, δόξα τω Θεώ πάμε καλά. Καλημέρα, να είστε καλά!», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην κάμερα του Πρωινού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.