Επανασύνδεση μόνο για τις γιορτές; Κι όμως! Με αυτά τα ζώδια είναι πιθανή!

December 11, 2023


Ναι, ok, έχουμε ανάδρομο Ερμή σε 3,2,1…., αλλά εδώ μιλάμε για μια εντελώς διαφορετική περίπτωση. Η επιστροφή αυτών των πρώην δεν έχει να κάνει με τις διελεύσεις των πλανητών, την επιρροή τους ή την αναδρομή τους. Έχει να κάνει ξεκάθαρα με το γεγονός ότι αν είναι μπακούρια αυτή την περίοδο, δεν θέλουν να περάσουν τα Χριστούγεννα και τις γιορτές ως… singles και κάνουν το comeback τους για ψυχολογικο…


Loading...

Ναι, ok, έχουμε ανάδρομο Ερμή σε 3,2,1…., αλλά εδώ μιλάμε για μια εντελώς διαφορετική περίπτωση. Η επιστροφή αυτών των πρώην δεν έχει να κάνει με τις διελεύσεις των πλανητών, την επιρροή τους ή την αναδρομή τους. Έχει να κάνει ξεκάθαρα με το γεγονός ότι αν είναι μπακούρια αυτή την περίοδο, δεν θέλουν να περάσουν τα Χριστούγεννα και τις γιορτές ως… singles και κάνουν το comeback τους για ψυχολογικούς λόγους και μόνο. Θέλουν να τα ξαναβρείτε για να αποφύγουν την μελαγχολία των γιορτών, να περάσουν καλά και μετά… βλέπουμε. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αχ αυτός ο συγκεκριμένος πρώην… Ο Καρκίνος γενικά να ξέρεις ότι έχει ένα μεγάλο κόλλημα με το παρελθόν του. Δεν το ξεπερνά ποτέ και δεν το ξεχνά. Είναι ευαισθητούλης μωρεεεεε…. Είναι και συναισθηματικό αγόρι… Ε, δεν θέλει και πολύ να σου ξαναστείλει ένα μήνυμα να δει τι κάνεις, πώς είσαι και αν τον «παίρνει» να ξαναχωθεί στη ζωή σου. Να ξέρεις ότι ναι μεν δεν ξεκολλά από το παρελθόν, όμως το όλο comeback θα το κάνει για να σε εκμεταλλευτεί κατά κάποιο τρόπο. Να σε χρησιμοποιήσει ξανά για να περάσει τις γιορτές του με ταίρι και να μην είναι το μπακούρι των Χριστουγέννων ανάμεσα σε τόσα ερωτευμένα ζευγάρια. Πριν αποφασίσεις να τον δεχτείς πίσω, σκέψου το καλά. Γιατί ο Καρκίνος είναι ο μόνος από τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε σε αυτό το άρθρο που επηρεάζεται και από τον ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω, άρα διπλό το κακό.

ΖΥΓΟΣ

Δεν μπορεί να το αντέξει ο σχεσάκιας του ζωδιακού ότι θα κάνει Χριστούγεννα μόνος και έρημος. Ότι όλοι γύρω του θα είναι ερωτευμένοι και ζευγαρωμένοι κι αυτός δεν θα έχει κανέναν να φιλήσει κάτω από το γκι την πρωτοχρονιά. Είναι πλήγμα για εκείνον μεγάλο. Αν λοιπόν έχει ξεμείνει από… καβάντζες, αν δεν παίζει κάτι άλλο στη ζωή του, να ξέρεις ότι ένα comeback σε πρώην θα το κάνει. Θα ρίξει τον εγωισμό του για να «ρίξει γέφυρες» και να δει αν θα τον δεχτείς πίσω. Οι προθέσεις του να ξέρεις δεν είναι και τόσο αγνές. Η επανασύνδεση αυτή δεν θα έχει επιτυχία κατά πάσα πιθανότητα και μετά τα Φώτα, θα χωρίσετε ξανά. Αξίζει να το περάσεις αυτό; Σκέψου το καλά αγαπητή φίλη…

ΙΧΘΥΕΣ

Ο έτερος συναισθηματικός, ευαίσθητος και ρομαντικός τύπος που θα προσπαθήσει να σε χειραγωγήσει και να σε χρησιμοποιήσει για να μην είναι μπακούρι στις γιορτές. Θα έρθει σαν βρεγμένη γάτα να σε προσεγγίσει για να τα ξαναβρείτε. Θα σε παρακαλέσει να τον δεχτείς πίσω, θα σου κάνει μέχρι και… puppy eyes, αλλά εσύ δεν πρέπει να λυγίσεις! Στάσου στο ύψος σου φίλη μου! Μην του επιτρέψεις να σε χρησιμοποιήσει και μετά τα Φώτα να σε πετάξει σαν στημένη λεμονόκουπα. Έχει που έχει μια ροπή προς την μελαγχολία, αν κάνει μόνος του Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, δεν θα το αντέξει. Έτσι θα ψάξει να «πιαστεί» από όπου μπορεί για να περάσουν αυτές οι μέρες και μετά μην τον είδατε τον Παναγή.

Διάβασε επίσης:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.