Survivor 2024 spoiler: Μπαίνει και ο Τζέιμς Καφετζής; Η πρόταση που αγγίζει τα 10.000 ευρώ την εβδομάδα!

December 11, 2023


Survivor 2024 spoiler: Αντίστροφα έχει αρχίσει να μετράει η μέτρηση για το νέο κύκλο του Survivor και το Athensmagazine.gr σας έχει καθημερινά όλο το ρεπορτάζ!Την περασμένη εβδομάδα σας φέραμε στο φως αρκετές υποθέσεις υποψηφίων παικτών, με πρώτη και καλύτερη εκείνη πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή και σήμερα σας έχουμε ακόμα μια που αφορά πρώην παίκτη για την ομάδα των Διασήμων, παρότι στο Survivor…


Loading...

Survivor 2024 spoiler: Αντίστροφα έχει αρχίσει να μετράει η μέτρηση για το νέο κύκλο του Survivor και το Athensmagazine.gr σας έχει καθημερινά όλο το ρεπορτάζ!

Την περασμένη εβδομάδα σας φέραμε στο φως αρκετές υποθέσεις υποψηφίων παικτών, με πρώτη και καλύτερη εκείνη πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή και σήμερα σας έχουμε ακόμα μια που αφορά πρώην παίκτη για την ομάδα των Διασήμων, παρότι στο Survivor τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε ως Μαχητή.

Ο λόγος για τον Τζέιμς Καφετζή, κάτι που έχει καταλάβει και από τον τίτλο του άρθρου! Όλοι θα θυμάστε τι συνέβη στη προηγούμενη συμμεροχή του Ροδίτη παίκτη στο Survivor. Το γεγονός πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί δεν τήρησε το χρονοδιάγραμμα του ριάλιτι και ήθελε να δώσει παράταση λόγω τηλεθέασης δεν άρεσε στον Τζέιμς Καφετζή, κάτι που τον οδήγησε στην οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor.

Survivor 2024 spoiler: Μπαίνει και ο Τζέιμς Καφετζής; Η πρόταση που αγγίζει τα 10.000 ευρώ την εβδομάδα!

Λίγους μήνες μετά οι δύο πλευρές οδηγήθηκαν στα δικαστήρια και μέχρι σήμερα η σχέση τους δεν είναι οι καλύτερες δυνατές, παρότι ο Τούρκος έχει προσπαθήσει να τον μεταπείσει και μάλιστα να τον ξαναβάλει στο Survivor, με την πρώτη προσπάθεια να έχει γίνει για το Survivor All Star, με τον Ροδίτη παίκτη να μην λέει ποτέ το ΝΑΙ. Φήμες θέλουν τον Ατζούν να έχει επανέλθει και τώρα. Ποια είναι όμως η αλήθεια;

Survivor 2024 spoiler: Ποια είναι η πρόταση που έχει στα χέρια του ο Τζέιμς Καφετζής

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr ενδεχόμενο να δούμε ξανά τον Τζέιμς Καφετζή στο Survivor δεν υπάρχει. Ποιο πιθανό είναι να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο για διακοπές, παρά για να λάβει μέρος στο Survivor. Φήμες θέλουν τον Ατζούν να έχει κάνει μια τεράστια πρόταση που αγγίζει τα 10.000 ευρώ την εβδομάδα, ωστόσο αυτό παραμένει φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και τίποτα περισσότερο.

 Survivor 2024 spoiler: Μπαίνει και ο Τζέιμς Καφετζής; Η πρόταση που αγγίζει τα 10.000 ευρώ την εβδομάδα!

Ο ίδιος ο Τζέιμς έχει κλείσει οριστικά την πόρτα του Survivor και το οικονομικό σκέλος είναι το λιγότερο που θα παίξει σημασία στην υπόθεσή του. Έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι κωλοτούμπες δεν κάνει…

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς ακολουθούν αρκετά spoilers γύρω από το Survivor 2024, με τις τελευταίες μας πληροφορίες να αναφέρουν πως μέσα στις επόμενες 10 μέρες θα έχουν γίνει γνωστοί όλοι οι παίκτες που θα πάρουν μέρος στο νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.