«Του είπα “μπαμπά, είμαι γυναίκα” και μου απάντησε Ολυμπιακός να μην γίνεις» (video)

December 11, 2023


Με αφορμή τον θεατρικό μονόλογο στον οποίο πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν, ο Αντώνης Παπαηλίας μίλησε στη Νάντια Ρηγάτου και την κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου». Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην επιτυχημένη του περσόνα, Λόλα και τη συνεργασία με τον Τόνι Σφήνο όσο και τα ψηλά τακούνια!Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Παπαηλίας σημείωσε χαρακτηριστικά για την Λόλα πω…


Loading...

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο ηθοποιός Αντώνης Παπαηλίας.

Με αφορμή τον θεατρικό μονόλογο στον οποίο πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν, ο Αντώνης Παπαηλίας μίλησε στη Νάντια Ρηγάτου και την κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου». Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην επιτυχημένη του περσόνα, Λόλα και τη συνεργασία με τον Τόνι Σφήνο όσο και τα ψηλά τακούνια!

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Παπαηλίας σημείωσε χαρακτηριστικά για την Λόλα πως «Eπειδή η μητέρα μου είχε ράψει και την πρώτη τουαλέτα, ήταν μέσα στο κλίμα από την αρχή. Βγαίνοντας από το καμαρίνι, ήταν η μάνα μου και ο πατέρας μου απ’ έξω, έτσι όπως ήμουν τους λέω: «Μπαμπά, είμαι γυναίκα» και μου λέει «δεν πειράζει παιδί μου, Ολυμπιακός να μην γίνεις». Είναι Παναθηναϊκός ο μπαμπάς μου, γι’ αυτό».

«Ποτέ δεν υπήρξε σημείο έντασης ή διαφωνίας με τον Τόνι Σφήνο. Είναι τόσο ήρεμος και ξέρεις από πριν τι είναι αυτά που θέλει, οπότε δεν τσακώνεσαι μαζί του» συμπλήρωσε, επίσης, ο Αντώνης Παπαηλίας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.