Η απόλυτη χλιδή: Τόσο κόστισε ο γάμος της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, ζαλίζουν τα λεφτά που ξόδεψε & όλοι τη ζηλεύουν

December 11, 2023


Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης παντρεύτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου, επισφραγίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη σχέση τους που μετρά σχεδόν επτά μήνες.Το ζευγάρι είχε καλέσει δημοσιογράφους και λίγο μετά το μυστήριο, έκανε δηλώσεις στις κάμερες.«Πρώτη πρώτη στο παπούτσι μου έγραψα την Κατερίνα Καινούργιου. Της το έχω τάξει και της έχω έτοιμο και τον γαμπρό. Μετά εννοείται τη…


Loading...

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης παντρεύτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου, επισφραγίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη σχέση τους που μετρά σχεδόν επτά μήνες.

Το ζευγάρι είχε καλέσει δημοσιογράφους και λίγο μετά το μυστήριο, έκανε δηλώσεις στις κάμερες.

«Πρώτη πρώτη στο παπούτσι μου έγραψα την Κατερίνα Καινούργιου. Της το έχω τάξει και της έχω έτοιμο και τον γαμπρό. Μετά εννοείται την Μαρία Μπακοδήμου. Μαράκι δεν σε βλέπω εδώ. Το σπίτι μας το έχουμε ετοιμάσει και στολίσει» ανέφερε αρχικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Από τη μεριά του, ο Νεκτάριος Λεμονίδης είπε: «Δεν περίμενα να έρθει, μόλις είδα την Ελίζαμπεθ έπαθα σοκ. Την περίμενα και είδα πόσο όμορφη είναι. Ήταν γραμμένο να γίνει ο γάμος κι έτσι έγινε… Είμαι παραδοσιακός άντρας εγώ. Ο άντρας τα δικά του και η γυναίκα τα δικά της» είπε ο Νεκτάριος Λεμονίδης και συνέχισε για την πρώτη νύχτα του γάμου τους: «Νομίζω ότι δεν πρέπει να τα λέμε, δεν είναι για μικρά παιδιά».

«Καλέ την έχεις έτοιμη την απάντηση. Παιδάκι θα κάνουμε παιδιά. Σιγά σιγά» απάντησε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Ρεπόρτερ της εκπομπής «Γεια σου» που βρέθηκε στον γάμο, πήγε στο πλατό τις μπομπονιέρες και τα δώρα του ζευγαριού στους καλεσμένους, όλα σε χρυσό χρώμα με γκλίτερ. Ο ρεπόρτερ έκανε λόγο για πανάκριβο στολισμό της εκκλησίας και του κτήματος. «Ήταν πάρα πολύ ακριβός, πανάκριβα αυτοκίνητα έφεραν και τον γαμπρό και τη νύφη».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.