«Είναι δύσκολο όταν…» – Οι λόγοι που οδήγησαν τον Τριαντάφυλλο εκτός εκπομπής OPEN τα Σαββατοκύριακα

November 22, 2023


Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής BreakfastStar παραχώρησε ο Τριαντάφυλλος μετά την αποκάλυψη πως δεν θα βρίσκεται στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου στο OPEN, όπως αρχικά είχε ακουστεί και συζητηθεί (δείτε εδώ τι αναφέρει το ρεπορτάζ).Ο τραγουδιστής λοιπόν, μίλησε στον δημοσιογράφο του STAR, τόσο για το λόγο που πάρθηκε αυτή η απόφαση όσο και για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια στην τηλεόραση, …


Loading...

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής BreakfastStar παραχώρησε ο Τριαντάφυλλος μετά την αποκάλυψη πως δεν θα βρίσκεται στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου στο OPEN, όπως αρχικά είχε ακουστεί και συζητηθεί (δείτε εδώ τι αναφέρει το ρεπορτάζ).

Ο τραγουδιστής λοιπόν, μίλησε στον δημοσιογράφο του STAR, τόσο για το λόγο που πάρθηκε αυτή η απόφαση όσο και για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια στην τηλεόραση, αφού όπως έχει δηλώσει θα ήθελε να παρουσιάσει τη δική του εκπομπή.

Οι δηλώσεις του Τριαντάφυλλου

«Είναι δύσκολο όταν τραγουδάς βράδυ, έχεις και το παιδί. Δεν θα είναι λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων. Θα μπει και τέταρτο κορίτσια στην παρέα του, όμως δεν ξέρω ποιο. Δεν ξέρω ποια θα έχει κεντρικό ρόλο στην εκπομπή. Αυτή θα είναι η έκπληξη», ανέφερε αρχικά για τους λόγους που δεν θα βρίσκεται στην εκπομπή του OPEN.

«Για εμένα είναι έκπληξη που δεν θα είναι ο Φοίβος Παπαδάκης στην εκπομπή. Στεναχωρήθηκε!», σχολίασε στη συνέχεια για την είδηση που προκάλεσε έκπληξη.

Όσον αφορά τα δικά του επαγγελματικά βήματα, αποκάλυψε με νόημα για μια εκπομπή που φημολογείται πως θυα παρουσιάσει: «Δεν ξέρω αν θα είμαι στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη. Δεν ξέρω αν θα προλάβω. Το πρωινό είναι δύσκολο. Μπορεί να είμαι σε κάποια εκπομπή που θα είναι έκπληξη. Δεν ξέρω αν θα κάνω την εκπομπή Ραντεβού στα τυφλά, συζητάμε διάφορα. Όλα παίζονται. Θα κάνουμε ακόμα ένα ραντεβού»

Επίσης, ρωτήθηκε και για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον ίδιο και τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Μπορεί να ξεκίνησε όταν άρχιζε το Survivor All Star και να είχε ηρεμήσει μετά από κάποιο διάστημα, ωστόσο έπειτα από κάποιες πρόσφατες δηλώσεις, ήρθε και πάλι στο προσκήνιο και ξεκίνησαν ξανά αιχμηρά λόγια μπροστά στις κάμερες.

«Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Τελείωσε όλο αυτό» ξεκαθάρισε ο Τριαντάφυλλος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.