«Έλεγα να μην την παντρευτεί! Τον είχε σαν ζητιάνο! Εμένα μου είχε…» – Σοκάρουν τα αδέρφια του άντρα της Ελένης Καριολάκη

November 22, 2023


Τεράστιο σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά το θάνατο της Ελένης Καριολάκη, της γυναίκας που είχε γίνει viral με την συμμετοχή της στο show, Ελλάδα έχεις Ταλέντο, όταν ήταν ανάμεσα στην κριτική επιτροπή ο Ηλίας Ψίνακης. Μάλιστα, πολλοί την έλεγαν “μούσα” του.Εντοπίστηκε νεκρή 4-5 ημέρες μετά το θάνατο της, στο κρεβάτι της. Ο σύζυγός της μάλιστα που έμενε στο ί…


Loading...

Τεράστιο σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά το θάνατο της Ελένης Καριολάκη, της γυναίκας που είχε γίνει viral με την συμμετοχή της στο show, Ελλάδα έχεις Ταλέντο, όταν ήταν ανάμεσα στην κριτική επιτροπή ο Ηλίας Ψίνακης. Μάλιστα, πολλοί την έλεγαν “μούσα” του.

Εντοπίστηκε νεκρή 4-5 ημέρες μετά το θάνατο της, στο κρεβάτι της. Ο σύζυγός της μάλιστα που έμενε στο ίδιο σπίτι μαζί της, δεν είχε καταλάβει πως πέθανε. Η κατάσταση άλλωστε που επικρατεί στο σπίτι δεν βοηθούσαν να γίνει αντιληπτός ο θάνατος της, καθώς υπήρχαν παντού ακαθαρσίες σκύλων και σκουπίδια – δείτε σοκαριστικές εικόνες από το εσωτερικό του.

Τα αδέρφια του άντρα της Ελένης Καριολάκη, σοκάρουν μιλώντας στην κάμερα

«Έλεγα στον αδερφό μου μην την παντρευτεί. Είχε πάει στην Ανίτα και είχε πάρει μπότες 200 ευρώ. Τον είχε σαν ζητιάνο. Εμένα μου είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα», δήλωσε η αδερφή του.

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια ο κ. Μπαλάσκας, ο σύζυγός της δεν έχει απομακρυνθεί ακόμα από το σπίτι. Σήμερα 22/11 θα πάει η πρόνοια. Έχει ενημερωθεί ο Δήμος για να στείλει κοινωνικούς λειτουργούς, ειδικούς για την κατάσταση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.