Deal: Ποιος θα είναι ο νέος παρουσιαστής μετά το Χρήστο Φερεντίνο;

November 22, 2023


Ο αγαπημένος παρουσιαστής, Χρήστος Φερεντίνος έχει αφήσει πίσω του το γνωστό τηλεπαιχνίδι, Deal, μετά από 7 ολόκληρα χρόνια επιτυχίας, το οποίο προβαλλόταν μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha. Παρά το γεγονός, πως εκείνος “εγκατέλειψε” το τιμόνι του παιχνιδιού, για να κάνει το επόμενο επαγγελματικό του ξεκίνημα (δείτε εδώ τι είχε πει για αυτή την αλλαγή στη ζωή του), το κανάλι …


Loading...

Ο αγαπημένος παρουσιαστής, Χρήστος Φερεντίνος έχει αφήσει πίσω του το γνωστό τηλεπαιχνίδι, Deal, μετά από 7 ολόκληρα χρόνια επιτυχίας, το οποίο προβαλλόταν μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha. Παρά το γεγονός, πως εκείνος “εγκατέλειψε” το τιμόνι του παιχνιδιού, για να κάνει το επόμενο επαγγελματικό του ξεκίνημα (δείτε εδώ τι είχε πει για αυτή την αλλαγή στη ζωή του), το κανάλι έχει αποφασίσει να το επαναφέρει με νέο “καπετάνιο”.

Ποιος θα είναι ο νέος παρουσιαστής του “Deal”;

Σύμφωνα με πληροφορίες της πρωινής εκπομπής “Χαμογέλα και Πάλι, του MEGA, δεν υπάρχει ένα, αλλά περισσότερα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι για να είναι οι οικοδεσπότες του παιχνιδιού. Ένας από τους επικρατέστερους φαίνεται να είναι ο γνωστός παρουσιαστής, Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος έχει ήδη κάνει συζητήσεις με το σταθμό, για άλλο εγχείρημα. Ακόμη ένας που μπορεί να μας προκαλέσει εντύπωση είναι ο Πάνος Μουζουράκης.

Τελευταίο όνομα, που ακούστηκε και είναι αρκετά δυνατό για το παιχνίδι, αλλά το πιθανότερο σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι να αρνηθεί, είναι αυτό του Σπύρου Παπαδόπουλου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.