Σταμάτης Γαρδέλης: Αυτό είναι το σπίτι του στο Πόρτο Γερμενό που τον έβαλε σε χρέη

November 22, 2023


Ένα σπίτι στο Πόρτο Γερμενό που έχει στην κατοχή του έβαλε σε χρέη τον Σταμάτη Γαρδέλη, ο οποίος τις τελευταίες μέρες νοσηλεύεται στο Δαφνί. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο 27χρονος γιος του ηθοποιού.Το T-live και ο δημοσιογράφος Ιάσονας Τσόλης βρέθηκαν στο σπίτι του στο Πόρτο Γερμενό που εξαιτίας του κινδυνεύει να χάσει την πρώτη του κατοικία στον Νέο Κόσμο.Ο γνωστός ηθοποιός αγόρασε πριν από χρόν…


Loading...

Ένα σπίτι στο Πόρτο Γερμενό που έχει στην κατοχή του έβαλε σε χρέη τον Σταμάτη Γαρδέλη, ο οποίος τις τελευταίες μέρες νοσηλεύεται στο Δαφνί. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο 27χρονος γιος του ηθοποιού.

Το T-live και ο δημοσιογράφος Ιάσονας Τσόλης βρέθηκαν στο σπίτι του στο Πόρτο Γερμενό που εξαιτίας του κινδυνεύει να χάσει την πρώτη του κατοικία στον Νέο Κόσμο.

Ο γνωστός ηθοποιός αγόρασε πριν από χρόνια ένα κομμάτι γης στην περιοχή, έχτισε αυθαίρετα εκεί, έχτισε αυθαίρετα εκεί, η έκταση χαρακτηρίστηκε από την Πολεοδομία ως δασική με αποτέλεσμα να του επιβληθεί πρόστιμο και σήμερα να βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση.

Με απόφαση της Πολεοδομίας, όλα τα κτίσματα εντός του οικοπέδου είναι προς κατεδάφιση. «Έχω χρέος 80.000 ευρώ από αυθαίρετη δόμηση και έχουν βγάλει το σπίτι μου σε πλειστηριασμό. Έχω αθωωθεί από το δασαρχείο ως ιδιοκτήτης, πληρώνω τους φόρους μου, και έρχεται πολεοδομία και μου βάζει πρόστιμο επειδή είπαν πως ήταν δάσος. Γκρεμίστε τα τώρα και δώστε μου πίσω όσα έχω δώσει. Είμαι σε αδιέξοδο» δήλωνε πριν από μέρες στην εκπομπή Mega Καλημέρα και στη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη.

Στο T-live μίλησαν κάτοικοι του Πόρτο Γερμενό για τον Σταμάτη Γαρδέλη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.