«Μερακλίδικη» συνάντηση Τσίπρα – Σακελλαρίδη σε ταβέρνα: Έφαγαν παϊδάκια με τζατζίκι και πατάτες – Άφησαν 20 ευρώ πουρμπουάρ (video)

November 15, 2023


Ταβέρνα στη Νέα Σμύρνη επισκέφτηκαν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, το βράδυ της Τρίτης (14/11), ανοίγοντας θέματα συζήτησης.Οι δυο τους έφαγαν μαζί και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha. Ο κύριος Σπύρος εξήγησε ότι ήταν η πρώτη φορά που έτρωγε στο μαγαζί ο Αλέξης Τσίπρας.Δείτε επίσης: «Οργή Τσίπρα για Κασσελάκη – “Θα τον πάρουν με τις ντομά…


Loading...

Ταβέρνα στη Νέα Σμύρνη επισκέφτηκαν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, το βράδυ της Τρίτης (14/11), ανοίγοντας θέματα συζήτησης.

Οι δυο τους έφαγαν μαζί και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha. Ο κύριος Σπύρος εξήγησε ότι ήταν η πρώτη φορά που έτρωγε στο μαγαζί ο Αλέξης Τσίπρας.

Δείτε επίσης: «Οργή Τσίπρα για Κασσελάκη – “Θα τον πάρουν με τις ντομάτες” – Στο ΠΑΣΟΚ η Αχτσιόγλου»!

«Ήρθε, μας χαιρέτησε, έκατσε στο τραπέζι και παρήγγειλε παϊδάκια, σαλάτες, τζατζίκι, πατάτες. Ήρθε να φάει, να χαλαρώσει. Ήταν χαλαρός και ευγενικός. Μας ρώτησε πώς πάνε τα πράγματα και του είπαμε “μια χαρά”», ανέφερε ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας.

Τέλος, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας αποκάλυψε ότι ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άφησε φιλοδώρημα 20 ευρώ κατά την αποχώρησή του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.