«Φοβήθηκα πάρα πολύ για την κοπέλα! Της είπε “Θα σου…”» – Η ψυχολογική κατάσταση της φαρμακοποιού μετά τη ληστεία στην επιχείρηση του Μαρτίκα

November 14, 2023


Ο Σπύρος Μαρτίκας έπεσε θύμα ληστείας. Πιο συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος, ένα από τα φαρμακεία του έγινε στόχος και την Δευτέρα 13/11 η φαρμακοποιός που βρισκόταν στο κατάστημα του Κερατσινίου σχεδόν πιάστηκε στα χέρια προσπαθώντας να προστατεύσει την περιουσία του (δείτε εδώ το βίντεο).Για το γεγονός αυτό μίλησε στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσού, το πρωί της Τρίτης 14/11, εξηγώντας π…


Loading...

Ο Σπύρος Μαρτίκας έπεσε θύμα ληστείας. Πιο συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος, ένα από τα φαρμακεία του έγινε στόχος και την Δευτέρα 13/11 η φαρμακοποιός που βρισκόταν στο κατάστημα του Κερατσινίου σχεδόν πιάστηκε στα χέρια προσπαθώντας να προστατεύσει την περιουσία του (δείτε εδώ το βίντεο).

Για το γεγονός αυτό μίλησε στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσού, το πρωί της Τρίτης 14/11, εξηγώντας πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η κοπέλα που δέχθηκε την επίθεση και κινδύνευσε, η οποία τρομοκρατήθηκε, όπως και εκείνος μόλις ενημερώθηκε για όσα συνέβησαν.

Ποια είναι η κατάσταση της φαρμακοποιού μετά τη ληστεία στην επιχείρηση του Σπύρου Μαρτίκα

«Αντέδρασε έντονα, λάθος χειρισμός, γιατί δεν ξέρουμε που θα το είχε φτάσει, τι κρατούσε, ήταν πολύ επικίνδυνο αυτό. Φοβήθηκα πάρα πολύ για την κοπέλα, έπρεπε να του πει “πάρε ότι θες και να φύγει από δίπλα του”. Τα φαρμακεία γενικά γίνονται εύκολα στόχος, γιατί είναι εύκολη λεία. Υπάρχουν φάρμακα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από χρήστες… γινόμαστε πόλος επιθέσεων. Είναι γνώριμη η φιγούρα που έχει ρημάξει τη γειτονιά του Κερατσινίου. Ήταν όλος καλυμμένος με κουκούλα και μάσκα μέχρι τα μάτια. 250 πήρε από το ταμείο. Το θέμα δεν είναι η ζημιά, αγχώθηκα πάρα πολύ για την κοπέλα. Δείτε τι μάχη κάνει. Αν έβγαζε ένα μαχαίρι και της το κάρφωνε… Δεν το είδε κανένας, εξαφανίστηκε. Ήταν ένα νεκρό σημείο, δεν υπήρχε κόσμος εκείνη την ώρα. Περνάνε αυτοκίνητα, αλλά όχι τόσοι πεζοί. Είναι και η ώρα που λες “αδιανόητο να συμβεί”, αλλά και το θράσος του. Είμαστε όλοι κοντά της, τρόμαξε…αλλά είναι καλά. Της είπε “φύγε μείνε μακριά, θα σου πάρω όλα όσα έχεις”», εξομολογήθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο φαρμακοποιός ανοίγει άλλο ένα φαρμακείο στην περιοχή αυτή (δείτε εδώ το αποκλειστικό μας με όλες τις λεπτομέρειες).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.