«STOP» στο… επίδομα 2.500 ευρώ τον μήνα για τις 20 αγαπημένες του Σίλβιο Μπερλουσκόνι – Η οικογένεια του «Καβαλιέρε» τελειώνει τα δώρα στις νεαρές γυναίκες

November 3, 2023


Άστεγες και χωρίς το οικονομικό… βοήθημα των 2.500 ευρώ μένουν 20 από τις «Ολτζετίνε» που σύχναζαν στις βίλες του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.Την απόφαση πήρε η οικογένεια του Καβαλιέρε περίπου πέντε μήνες μετά τον θάνατό του, με αποτέλεσμα η Μπάρμπαρα Γκουέρα, η Αλεσάντρα Σορτσινέλι και οι υπόλοιπες νεαρές που συμμετείχαν στα περίφημα «κομψά δείπνα» του Μπερλουσκόνι να ανα…


Loading...

Άστεγες και χωρίς το οικονομικό… βοήθημα των 2.500 ευρώ μένουν 20 από τις «Ολτζετίνε» που σύχναζαν στις βίλες του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Την απόφαση πήρε η οικογένεια του Καβαλιέρε περίπου πέντε μήνες μετά τον θάνατό του, με αποτέλεσμα η Μπάρμπαρα Γκουέρα, η Αλεσάντρα Σορτσινέλι και οι υπόλοιπες νεαρές που συμμετείχαν στα περίφημα «κομψά δείπνα» του Μπερλουσκόνι να αναγκαστούν να πουν «αντίο» στα δώρα που λάμβαναν εδώ και 11 χρόνια.

Δείτε επίσης: Αυτή είναι η διαθήκη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Ποιοι κληρονομούν την αμύθητη περιουσία του Καβαλιέρε

Ήταν το 2013 όταν κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης Ρούμπιγκειτ ο ίδιος ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είχε δηλώσει ότι «αποζημίωνε» τις 20 γυναίκες, διότι μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου με τα γνωστά «μπούνγκα-μπούνγκα» πάρτι στην πολυτελή κατοικία του στο Άρκορε δεν κατάφερναν να βρουν δουλειά και να συντηρηθούν.

Υπενθυμίζεται ότι πρωταγωνίστρια του σκανδάλου ήταν 17χρονη τότε Καρίμα Ελ Μαχρούγκ, γνωστή ως «Ρούμπι καρδιοκλέφτρα», με την οποία ο Μπερλουσκόνι κατηγορήθηκε ότι είχε σeξουαλική επαφή έναντι χρηματικής αμοιβής.

Σύμφωνα με την εισαγγελία του Μιλάνου, όμως, ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός φέρεται να αγόρασε την σιωπή πολλών ακόμα κατηγορουμένων με δώρα και υψηλά χρηματικά ποσά, αγγίζοντας το ποσό των 10.846.123 ευρώ.

Μετά το θάνατό του, λοιπόν, τα παιδιά του βάζουν φρένο στις μηνιαίες επιταγές και καλούν τις 20 γυναίκες να παραδώσουν τα κλειδιά των κατοικιών όπου ζουν δωρεάν μέχρι σήμερα, σύμφωνα με το δημοσιογράφο Τζουζέπε Γκουαστέλα της Corriere della Sera.

Μερικές από τις «Ολτζετίνε», που παίρνουν το προσωνύμιό τους από την οδό Ολτζετίνα 65 όπου μερικές εξ αυτών ζούσαν, είναι η Μπάρμπαρα Γκουέρα, Αλεσάντρα Σορτσινέλι, Ρομπέρτα Μπονάζια, Καρίμα Ελ Μαχρούγκ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.