Η πρώτη ανάρτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Δήμητρας Βαμβακούση

November 3, 2023


Με δύο φωτογραφίες στο Instagram ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση, ανακοίνωσαν την ευχάριστη είδηση ότι πρόκειται να γίνουν γονείς. Με δύο πιπίλες λοιπόν το ζευγάρι άφησε να εννοηθεί, πως περιμένουν το μωράκι τους να έρθει στη ζωή και μάλιστα θα είναι κοριτσάκι. (δείτε εδώ την ανάρτηση).Το ζευγάρι, ωστόσο, μετά τον γάμο τους και ύστερα από το δυσάρεστο γεγονός της απώλειας της μητέρ…


Loading...

Με δύο φωτογραφίες στο Instagram ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση, ανακοίνωσαν την ευχάριστη είδηση ότι πρόκειται να γίνουν γονείς. Με δύο πιπίλες λοιπόν το ζευγάρι άφησε να εννοηθεί, πως περιμένουν το μωράκι τους να έρθει στη ζωή και μάλιστα θα είναι κοριτσάκι. (δείτε εδώ την ανάρτηση).

Η πρώτη ανάρτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Δήμητρας Βαμβακούση

Το ζευγάρι, ωστόσο, μετά τον γάμο τους και ύστερα από το δυσάρεστο γεγονός της απώλειας της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου, είχε πάρει για αρκετό διάστημα, τις αποστάσεις του από τα social media.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναδημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, από την επίσκεψή του στο γραφείο ενός του φίλου του μαζί με τη Δήμητρα Βαμβακούση. Είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε σε ολόσωμη φωτογραφία μετά από την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.

Δείτε εδώ το InstaStory:

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗ
Instagram: official_danos_ga

Πώς είναι το σπίτι τους

Ο ηθοποιός και η σύζυγός του διανύουν τον πρώτο καιρό ως παντρεμένο ζευγάρι. Αν και ο γάμος του δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς εκείνος έχασε τη μητέρα του την επομένη της τελετής, η οποία ήταν για πολλές μέρες σε κρίσιμη κατάσταση, από έγκυρες πηγές γνωρίζουμε, πως παράλληλα περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Ο ηθοποιός μετά από το θλιβερό γεγονός δεν επέστρεψε αμέσως στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, παρά μόνο μερικές ημέρες αργότερα, όπως ενημέρωσε εκείνος μέσα από φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, πριν από μία εβδομάδα δημοσίευσε φωτογραφία με βαλίτσες, όπου αναγράφει, πως ο επόμενος προορισμός του είναι η Λευκωσία.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση:

Κάτι τέτοιο δε μας εκπλήσσει, αφού αν και η ιστορία της σειράς μιλάει για τη Μάνη, τα πιο πολλά γυρίσματα γίνονται στην Κύπρο. Το ζευγάρι που δεν έχει καταφέρει να πάει λόγω όλων των προαναφερθέντων γεγονότων ταξίδι του μέλιτος, φαίνεται, πως περνάνε αρκετό χρόνο μαζί και δε χωρίζονται, ούτε κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Ντάνου. Η σύζυγός του, λοιπόν αποφάσισε να μας παρουσιάσει το σπίτι που διαμένουν αυτόν τον καιρό στην πανέμορφη Κύπρο, στην πόλη της Λεμεσού με θέα το απέραντο γαλάζιο. Έχει ένα πανέμορφο μπαλκόνι με άνετες και αναπαυτικές πολυθρόνες, όπου μπορείς να βγεις και να απολαύσεις την παραλία μπροστά σου.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.