Έγινε αυτό που φοβόταν: Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για τον πάτερ Αντώνιο, ραγδαίες εξελίξεις για τον ιδρυτή της Κιβωτού

November 3, 2023


Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Δημήτρης Νομικός εισηγήθηκε στο δικαστικό συμβούλιο την παραπομπή του πατέρα Αντώνιου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών για κακοποίηση ανηλίκου σε σχέση τόσο με τα θύματα που ήταν κάτω των 14 ετών όσο και με εκείνα που ήταν άνω των 14 ετών. Αυτό γίνεται με αφορμή τη συγκλονιστική υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου.Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Δημήτρης Νομικός κατέθεσε πρόταση “φω…


Loading...

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Δημήτρης Νομικός εισηγήθηκε στο δικαστικό συμβούλιο την παραπομπή του πατέρα Αντώνιου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών για κακοποίηση ανηλίκου σε σχέση τόσο με τα θύματα που ήταν κάτω των 14 ετών όσο και με εκείνα που ήταν άνω των 14 ετών. Αυτό γίνεται με αφορμή τη συγκλονιστική υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου.

Ραγδαίες εξελίξεις: Στο εδώλιο στέλνει ο εισαγγελέας τον πατέρα Αντώνιο

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Δημήτρης Νομικός κατέθεσε πρόταση “φωτιά”, ζητώντας να παραπεμφθεί σε δίκη ο πατέρας Αντώνιος για το αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια κατά τη διάρκεια σeξουαλικών σχέσεων τόσο με ανήλικα όσο και με υπερήλικα θύματα. Ο εισαγγελέας πιστεύει ότι υπάρχουν αρκετά στοιχεία για να στείλει τον ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.