«Νταής» οδηγός επιτέθηκε σε γυναίκα στη μέση του δρόμου: Βίντεο ντοκουμέντο τον δείχνει να σηκώνει χέρι πάνω της – Τι απαντά ο ίδιος για το επεισόδιο

November 3, 2023


Ένα βίντεο από δρόμο στο Γουδί κάνει από το πρωί της Παρασκευής (3/11) τον γύρο του διαδικτύου. Καταγράφει έναν άνδρα να έχει βγει από το αμάξι του και να επιτίθεται αρχικά λεκτικά και έπειτα να χειροδικεί εναντίον γυναίκας οδηγού.Αν και ο άνδρας μιλώντας στο Live News ισχυρίζεται πως η γυναίκα τον έβριζε χυδαία και ήταν αυτό που «προκάλεσε την αντίδρασή του», στο βίντεο καταγράφεται να βρίζει μόν…


Loading...

Ένα βίντεο από δρόμο στο Γουδί κάνει από το πρωί της Παρασκευής (3/11) τον γύρο του διαδικτύου. Καταγράφει έναν άνδρα να έχει βγει από το αμάξι του και να επιτίθεται αρχικά λεκτικά και έπειτα να χειροδικεί εναντίον γυναίκας οδηγού.

Αν και ο άνδρας μιλώντας στο Live News ισχυρίζεται πως η γυναίκα τον έβριζε χυδαία και ήταν αυτό που «προκάλεσε την αντίδρασή του», στο βίντεο καταγράφεται να βρίζει μόνο εκείνος.

Δείτε επίσης: Μέσα στη σαπίλα: Αστυνομικοί γρονθοκοπούν ασταμάτητα πεσμένο διαδηλωτή – Σοκάρει το βίντεο

Άνδρας: Παλιοκ…

Γυναίκα: Στη μάνα σου και στην αδερφή σου αυτά, όχι σε μένα.

Άνδρας: Το μ… που σε πέταγε! Ακούς τι σου λέω;

Γυναίκα: Ρε είσαι ηλίθιος;

Άνδρας: Ακούς τι σου λέω;

Γυναίκα: Κρύψου!

Μιλώντας στο MEGA, ο άνδρας προσπαθεί να δικαιολογηθεί για το περιστατικό αρνούμενος ότι χειροδίκησε και υποστηρίζοντας ότι… βρισκόταν σε άμυνα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.