«Πάγωσε» ο Κασσελάκης: Ο απίστευτος διάλογος με τη Ματίνα Παγώνη – «Σας καλωσορίζω στον ΣΥΡΙΖΑ», «Δεν φεύγω ποτέ εγώ από τη ΝΔ»

November 3, 2023


Η Ματίνα Παγώνη αναφέρθηκε σήμερα (03/11) στη συνάντησή της με τον Στέφανο Κασσελάκη. Σε έναν απίστευτο διάλογο που είχαν ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ «πάγωσε», όταν του είπε ότι δεν θα φύγει ποτέ από τη ΝΔ.Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε πριν από δυο ημέρες το νοσοκομείο «Γεννηματάς» και συνομίλησε με το προσωπικό αλλά και με ασθενείς και επισκέπτες.Μάλιστα, η κυρία Παγώνη βρέθηκε στην πρ…


Loading...

Η Ματίνα Παγώνη αναφέρθηκε σήμερα (03/11) στη συνάντησή της με τον Στέφανο Κασσελάκη. Σε έναν απίστευτο διάλογο που είχαν ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ «πάγωσε», όταν του είπε ότι δεν θα φύγει ποτέ από τη ΝΔ.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε πριν από δυο ημέρες το νοσοκομείο «Γεννηματάς» και συνομίλησε με το προσωπικό αλλά και με ασθενείς και επισκέπτες.

Μάλιστα, η κυρία Παγώνη βρέθηκε στην πρωινή εκπομπή του Mega και μίλησε για τη συνάντηση αυτή, με τους παρουσιαστές να την πειράζουν για το γεγονός ότι όταν μετά την πρώτη τους συνάντηση εντός του νοσοκομείου, έπεσε επάνω στον κ. Κασσελάκη και του είπε «ακόμη εδώ είσαι εσύ;». Την ίδια ώρα, η Ματίνα Παγώνη έκανε πρόταση για δουλειά στον Τάιλερ.

«Είμαι αυθόρμητη, δεν κατάλαβα, λέω τα πράγματα όπως έχουν», είπε η Ματίνα Παγώνη. «Δεν τον θέλατε εκεί;», αστειεύτηκε η Ανθή Βούλγαρη με την ιατρό να απαντά: «Κάθισε τρεις ώρες, πόσο θα έμενε δηλαδή;».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.