«Και τις 3 τις λατρεύω! Είπανε τι είπανε, καλά κάνανε και το είπανε» – Η απάντηση του Μπέου στην κατηγορία της κόρης του για ομοφοβία

November 3, 2023


Μια αναλυτική συνέντευξη παραχώρησε ο Αχιλλέας Μπeος την Παρασκευή (3/11) στην εκπομπή T-Live με τον Δήμαρχο Βόλου να απαντάει μεταξύ άλλων στο κομμάτι της ομοφοβίας, για το οποίο έχει κατηγορηθεί ανοιχτά.Στη συνέχεια, ο Μπeος μίλησε για την οικογένεια του, τα παιδιά, που έχει αποκτήσει και πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στις δηλώσεις της κόρης του, η οποία δημόσια τόνισε, πως ο πατέρας της είναι ομο…


Loading...

Μια αναλυτική συνέντευξη παραχώρησε ο Αχιλλέας Μπeος την Παρασκευή (3/11) στην εκπομπή T-Live με τον Δήμαρχο Βόλου να απαντάει μεταξύ άλλων στο κομμάτι της ομοφοβίας, για το οποίο έχει κατηγορηθεί ανοιχτά.

Στη συνέχεια, ο Μπeος μίλησε για την οικογένεια του, τα παιδιά, που έχει αποκτήσει και πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στις δηλώσεις της κόρης του, η οποία δημόσια τόνισε, πως ο πατέρας της είναι ομοφοβικός.

Οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου για τις κόρες και την οικογένειά του

«Περιμένετε από εμένα να πω κάτι υπέρ ή κατά σε κάποιο μου παιδί; Και τις τρεις κόρες μου τις λατρεύω και τα δύο μου αγόρια, όλα τα λατρεύω, η ζωή μου είναι, τα μεγάλωσα. Δεν πρόκειται να αναφερθώ σε αυτό το κομμάτι, γιατί είναι ένα λεπτό θέμα…και τις τρείς κόρες μου, άσχετα τι δηλώσεις κάνανε…είναι παιδιά μου και θα παραμείνουν και θα τα λατρεύω. Είπανε τι είπανε, καλά κάνανε και το είπανε!

Η μεγάλη μου κόρη, που είναι 40 χρονών και η δεύτερη, που είναι 38, όταν έφυγε η μαμά τους ήταν 16 και 14…τα άλλα όμως δύο παιδιά, ο Νίκος και η Χριστίνα, ήταν ο Νίκος 7-8 ετών και η Χριστίνα 7-5 ετών και σηκώθηκε και έφυγε από το σπίτι. Ναι, τότε τα μεγάλωσα εγώ, ήμουν και πατέρας και μάνα και το έκανα, αν και είχα πολλές δραστηριότητες, δε μπορώ να φανταστώ, ότι θα έχουν πρόβλημα και δεν είμαι εκεί.

Ένα παιδάκι θέλει πιο πολύ τη μητέρα. Εγώ λοιπόν είχα την αδερφή μου και τη συγχωρεμένη τη μάνα μου, δεν είναι στη ζωή τώρα και μια οικιακή βοηθός, που καθάριζε και μαγείρευε. Είχα και τις 2 μεγάλες μου κόρες, που σε κάποια στιγμή της καθημερινότητας έπαιζαν τον ρόλο της πιο μεγάλης αδερφής. Εντάξει, το ξεπέρασα, ήμουν δίπλα, μετά από 6-7 μήνες κατάλαβε το λάθος της και επέστρεψε και όλα καλά, όχι μαζί! Όταν ανοίξει την πόρτα και φύγει για εμένα έχει φύγει για πάντα, αλλά συνέχισε να είναι στο σπίτι…

Τη μάνα τη χρειάζονται πιο πολύ τα παιδιά, εμένα επιτρέψτε μου να έχω αυτές τις απόψεις. Ως εκ τούτου, όταν επέστρεψε εγώ έφυγα σαν κύριος από το σπίτι, αλλά ήταν κάτι το τυπικό, γιατί με τα παιδιά μου ήμουν κάθε ημέρα μαζί, απλά τους άφησα στο σπίτι με την μητέρα τους και εγώ πήγα σε άλλο σπίτι έμεινα και τράβηξα τον δρόμο μου», είπε ο Αχιλλέας Μπeος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.