Πατέρας-Υπόδειγμα ο Μάριος Αθανασίου: “Μιλήσαμε με τον γιο μου για την ομοφυλοφιλία & το ξεκαθαρίσαμε σε 3 λεπτά”

November 3, 2023


Ο Μάριος Αθανασίου συμμετείχε στην εκπομπή “Πρωινό” με τον Γιώργο Λιάγκα για να συζητήσουν για τον ρόλο του στην νέα σειρά “Ο Πρώτος από Εμάς” που προβάλλεται στο ANT1.Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αναφέρθηκαν σε μια σκηνή στη σειρά όπου υπάρχει ένα γκέι φιλί. Ο ηθοποιός σχολίασε την εν λόγω σκηνή και τη συζήτηση που είχε με τον γιο του και τις μικρότερες κόρες του σχετικά με αυτό το θέμα.«Με …


Loading...

Ο Μάριος Αθανασίου συμμετείχε στην εκπομπή “Πρωινό” με τον Γιώργο Λιάγκα για να συζητήσουν για τον ρόλο του στην νέα σειρά “Ο Πρώτος από Εμάς” που προβάλλεται στο ANT1.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αναφέρθηκαν σε μια σκηνή στη σειρά όπου υπάρχει ένα γκέι φιλί. Ο ηθοποιός σχολίασε την εν λόγω σκηνή και τη συζήτηση που είχε με τον γιο του και τις μικρότερες κόρες του σχετικά με αυτό το θέμα.

Μάριος Αθανασίου: Τα όσα ανέφερε

«Με τον γιο μου, τη συζήτηση για την ομοφυλοφιλία την κάναμε μέσα σε τρία λεπτά, ακόμη και με τις μικρές κόρες μου, θεώρησα πως έπρεπε να κάνω τη συζήτηση, κατά πάσα πιθανότητα μπορεί κάποιοι να το κορόιδευαν στο σχολείο. Του ξήγησα – μέσα σε λίγα λεπτά – και τελειώσαμε… το ξεκαθαρίσαμε. Δεν ήταν κάτι περίεργο. Είμαι αισθανόμαστε έτσι, όσο πιο μεγάλοι είμαστε τόσο πιο περίεργα αισθανόμαστε», είπε ο Μάριος Αθανασίου.

Ενώ αποκάλυψε πως ο 18χρονος γιος του σπουδάζει Μηχανικός Σχεδιάσης Προϊόντων και Συστημάτων.

Ακολουθεί η συνέντευξη του:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.