“Μου λείπεις παλιέ μου εαυτέ”: Ραγίζει καρδιές η 22χρονη Αντριέλα που κάηκε από σόμπα στο Πήλιο 8 μήνες πριν

November 3, 2023


Η 22χρονη μοιράζεται φωτογραφίες του προσώπου της με λευκή μάσκα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οκτώ μήνες μετά το φρικτό συμβάν, αναδεικνύοντας την έκταση των εγκαυμάτων της.Η 22χρονη Αντριέλα, η γυναίκα που προσπάθησε να ανάψει τη σόμπα του σπιτιού της στο Πήλιο τον Φεβρουάριο για να ζεσταθεί αλλά τυλίχθηκε στις φλόγες όταν άρπαξε το αλκοόλ με το οποίο προσπάθησε να ανάψει τη φωτιά, περιγράφει τη…


Loading...

Η 22χρονη μοιράζεται φωτογραφίες του προσώπου της με λευκή μάσκα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οκτώ μήνες μετά το φρικτό συμβάν, αναδεικνύοντας την έκταση των εγκαυμάτων της.

Πήλιο: Η περιπέτεια 22χρονης Αντριέλα

Η 22χρονη Αντριέλα, η γυναίκα που προσπάθησε να ανάψει τη σόμπα του σπιτιού της στο Πήλιο τον Φεβρουάριο για να ζεσταθεί αλλά τυλίχθηκε στις φλόγες όταν άρπαξε το αλκοόλ με το οποίο προσπάθησε να ανάψει τη φωτιά, περιγράφει την απίστευτη περιπέτεια που παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή.

«Επέζησα γιατί η φωτιά μέσα μου έκαιγε πιο φωτεινή από τη φωτιά γύρω» γράφει σε ανάρτησή της στο Facebook.

Οι γονείς της παρακολουθούσαν σε κατάσταση σοκ την κόρη τους να κατακαίγεται από τις φλόγες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Προσπαθούσαν να τη σώσουν αφού άρπαξαν μια κουβέρτα. Το κοριτσάκι υπέστη σοβαρά εγκαύματα και ήταν σε καταστολή για αρκετή ώρα στο νοσοκομείο αφού τα χέρια, το πρόσωπο και το σώμα της πήραν φωτιά. Φίλοι και συγγενείς από τη Δράκεια Πηλίου συγκεντρώθηκαν για να παράσχουν οικονομική υποστήριξη για την ανάρρωση της Adriela.

@tzoka_ Θα σου γραψω πως μου λειπεις παλιε μου εαυτε…#burnsurvivor #strongwomen #fire #fyp #myoldself #imissher ♬ original sound – magi_lyrics

Η 22χρονη εξακολουθεί να καταβάλλει προσπάθειες για να συνέλθει οκτώ μήνες μετά το τραγικό συμβάν. Σε μια προσπάθεια να αποδεχτεί την πραγματικότητα, μοιράζεται φωτογραφίες της στο Facebook, ενώ φοράει μια μοναδική λευκή στολή και επιδέσμους στα χέρια της. Αν και ελπίζει να επιστρέψει στον προηγούμενο εαυτό της μια μέρα, στις ιστορίες που μοιράζεται αναπολεί τη ζωή της πριν από το έγκαυμα.

«Θα σου γράψω πως μου λείπεις παλιέ μου εαυτέ…» Aναφέρει όταν μοιράζεται μαζί μας μια παλιά φωτογραφία. Υπάρχουν πολυάριθμα μηνύματα αγάπης και υποστήριξης και είναι ευγνώμων που έχει τον αδελφό της στο πλευρό της ως σύμμαχο και υποστηρικτή σε αυτό το ταξίδι, εκτός από τους γονείς της.

@tzoka_ 8 months ago I burned 65% third degree with 5% possibilities of life but I won the battle with fire and I will do it until the end ️ #burnsurvivor #fire #strongwomen #fyp #fypシ #athens #mirditore ♬ elastic heart by sia – royalty

@tzoka_ Οποιος ειπε οτι καηκα επειδη ημουν εγκυος να μου πει ποιος ηταν ο πατερας να ξερω #fyp #burnsurvivor #strongwomen #οκοσμοςχαζευει ♬ πρωτότυπος ήχος – Αντριελααα

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.