Σεισμός κατά τη διάρκεια του Καλημέρα Ελλάδα – Η ανησυχία της Μαρίας Αναστασοπούλου & η αντίδραση του Γιώργου Παπαδάκη

November 3, 2023


Το πρωί της Παρασκευής 3/11 έκανε πολύ δυνατό σεισμό στην Εύβοια, ο οποίος έγινε αισθητός και στην Αθήνα. Κράτησε, μάλιστα, για πολλά δευτερόλεπτα (δείτε εδώ πόσα ρίχτερ ήταν). Εκείνη την ώρα βρισκόταν στον αέρα η εκπομπή του ΑΝΤ1, Καλημέρα Ελλάδα, και η Μαρία Αναστασοπούλου είναι εκείνη που το αντιλήφθηκε πρώτη και το ανέφερε.Έδειξε ανήσυχη αρχικά, ωστόσο όλοι, όπως και ο Γιώργος Παπαδάκης παρέμε…


Loading...

Το πρωί της Παρασκευής 3/11 έκανε πολύ δυνατό σεισμό στην Εύβοια, ο οποίος έγινε αισθητός και στην Αθήνα. Κράτησε, μάλιστα, για πολλά δευτερόλεπτα (δείτε εδώ πόσα ρίχτερ ήταν). Εκείνη την ώρα βρισκόταν στον αέρα η εκπομπή του ΑΝΤ1, Καλημέρα Ελλάδα, και η Μαρία Αναστασοπούλου είναι εκείνη που το αντιλήφθηκε πρώτη και το ανέφερε.

Έδειξε ανήσυχη αρχικά, ωστόσο όλοι, όπως και ο Γιώργος Παπαδάκης παρέμειναν ψύχραιμη, περιμένοντας την σχετική ενημέρωση από τους αρμόδιους.

Η αντίδραση του Γιώργου Παπαδάκη και της Μαρίας Αναστασοπούλου την ώρα του σεισμού

«Κάνει σεισμό και είναι και αρκετά ισχυρός αυτή την ώρα. Συνεχίζει, ε; Συνεχίζει», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και λίγο αργότερα συμπλήρωσε: «Ήταν αρκετά έντονος».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.