«Του βγάζω το καπέλο» – Το σχόλιο της Μελέτη για το ξέσπασμα του Λιάγκα σχετικά με το bullying που έχει δεχθεί

November 3, 2023


Το πρόσφατο ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα σχετικά με τα κιλά του και το bullying που έχει δεχτεί όλα αυτά τα χρόνια της καριέρα του, σχολίασε σήμερα Παρασκευή 3/11 μέσα από την εκπομπή της Mega Καλημέρα, η Ελεονώρα Μελέτη μαζί με την ομάδα της.Τις τελευταίες ημέρες έχει δημιουργηθεί τεράστιο θέμα για τα κιλά και τους σωματότυπους των γυναικών, όπως και για τα πρότυπα που θα έπρεπε να διαφημίζονται, …


Loading...

Το πρόσφατο ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα σχετικά με τα κιλά του και το bullying που έχει δεχτεί όλα αυτά τα χρόνια της καριέρα του, σχολίασε σήμερα Παρασκευή 3/11 μέσα από την εκπομπή της Mega Καλημέρα, η Ελεονώρα Μελέτη μαζί με την ομάδα της.

Τις τελευταίες ημέρες έχει δημιουργηθεί τεράστιο θέμα για τα κιλά και τους σωματότυπους των γυναικών, όπως και για τα πρότυπα που θα έπρεπε να διαφημίζονται, εξαιτίας των δηλώσεων του Περικλή Κονδυλάτου. Την άποψή του γι’ αυτό εξέφρασε και ο παρουσιαστής χθες 1/11, κάνοντας αναφορά και στην Δανάη Μπάρκα, γεγονός το οποίο σχολιάστηκε αρνητικά αργότερα στα media (δείτε εδώ τα αιχμηρά του σχόλια). Για την κατακραυγή του, λοιπόν, ξέσπασε στο Πρωινό του ΑΝΤ1, θυμίζοντας το εξώφυλλο που είχε βγει με το πρόσωπό του και σώμα bodybuilder.

«Είναι σαφές ότι εγώ έχω δικαίωμα να είμαι χοντρός, να τρώω ό,τι θέλω και να κάνω ό,τι θέλω και να μην ενδιαφέρει κανέναν. Επίσης, έχω το δικαίωμα να σαρκάζομαι με τον εαυτό μου. Εσύ δεν έχεις το δικαίωμα να μου κάνεις πλάκα που είμαι χοντρός, σε καμία περίπτωση. Αν εγώ σε έναν ιδεατό κόσμο έλεγα ότι θα ξυπνήσω και θα ήμουν όπως θέλω. Θα ήθελα να είμαι όπως είμαι ή με 15 κιλά λιγότερο; Με 15 κιλά λιγότερα θα διάλεγα εγώ, σας το λέω ξεκάθαρα. Γιατί βγαίνουν…» – είπε μεταξύ άλλων (δείτε εδώ ολόκληρη τη δήλωση του).

Το σχόλιο της Μελέτη για τον Λιάγκα

Η Ελεονώρα Μελέτη λοιπόν, σχολιάζοντας το γεγονός είπε πως η τοποθέτηση του Γιώργου Λιάγκα ήταν πολύ σωστή.

«Συμφωνείτε ότι μέσα από την αυτοαναφορικότητά του ο Λιάγκας έκανε την πιο σωστή τοποθέτηση που έχω ακούσει το τελευταίο διάστημα για το θέμα αυτό; Αναφερόμενος στον εαυτό του, που αυτό σημαίνει ότι δε θίγει, δεν προσβάλλει κανέναν, λέει την άποψη του με επίκεντρο τον εαυτό του, για μένα ο Λιάγκας έκανε την πιο ωραία τοποθέτηση και του βγάζω το καπέλο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Όταν εννοούμε αποδοχή, εννοούμε να αποδεχτούμε κι αυτό που δεν μας αρέσει. Όχι το να πιέσουμε…», είπε σε άλλο σημείο.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.