Fame Story (2/11): Η είσοδος της Λένας Ζευγαρά στην αναδημία άναψε “φωτιές” στους σπουδαστές

November 3, 2023


Είσοδο στην μουσική ακαδημία του Fame Story έκανε το βράδυ της Πέμπτης 2/11, Λένα Ζευγαρά για να βοηθήσει την Αριστέα η οποία θα ερμηνεύσει ένα από τα τραγούδια της στο live της Παρασκευής. Ωστόσο η τραγουδίστρια έδωσε γενικές συμβουλές και κατευθύνσεις στους σπουδαστές. Ο Ντάνι και ο Βίκτορ δήλωσαν πως ερωτευμένοι με την τραγουδίστρια και δεν το έκρυψαν. Συγκεριμένα τα δύο αδέλφια την ρωτήσουν τι…


Loading...

Είσοδο στην μουσική ακαδημία του Fame Story έκανε το βράδυ της Πέμπτης 2/11, Λένα Ζευγαρά για να βοηθήσει την Αριστέα η οποία θα ερμηνεύσει ένα από τα τραγούδια της στο live της Παρασκευής. Ωστόσο η τραγουδίστρια έδωσε γενικές συμβουλές και κατευθύνσεις στους σπουδαστές.

Η είσοδος της Λένας Ζευγαρά στην αναδημία άναψε “φωτιές” στους σπουδαστές

Ο Ντάνι και ο Βίκτορ δήλωσαν πως ερωτευμένοι με την τραγουδίστρια και δεν το έκρυψαν. Συγκεριμένα τα δύο αδέλφια την ρωτήσουν τι ζώδιο είναι η Λένα Ζευγαρά η οποία αποκάλυψε πως είναι Κριός. Από την άλλη πλευρά ενθουσιασμένος ήταν και ο Σωτήρης αφού όπως είπε η Λένα Ζευγαρά τραγούδησε για τα γενέθλιά του.

Δείτε επίσης: Πεσμένη στην άμμο με το λευκό ολόσωμο μαγιό της – ”Φωτιά” οι πόζες της Λένας Ζευγαρά

Στη συνέχεια, κάθισαν όλοι μαζί στο σαλόνι όπου η Λένα Ζευγαρά έδωσε συμβουλές στους σπυδαστές και στο στο τέλος τραγούδησαν όλοι μαζί το “Μη κάνεις όνειρα”.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η Εύη Δρούτσα στο YOU: «Είναι ντροπή αυτό που είπε ο Light»

Την άποψή της για όσα ακούστηκαν στο live του Fame Story δια στόματος Light την περασμένη Παρασκευή 27/10 (διαβάστε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες) εξέφρασε η Εύη Δρούτσα, κατακεραυνώνοντας τον τράπερ για την αρχική του τοποθέτηση, αλλά και για την απάντηση που έδωσε στην κριτική του Ανδρέα Μικρούτσικου.

«Αυτό ξεπερνάει τα όρια. Δεν το λέω για μένα, αλλά για την μουσική ιστορία. Θα διαγράψουμε μεγάλους καλλιτέχνες όπως η Μαρινέλλα, ο Τσιτσάνης, η Μούσχουρη και ο Μικρούτσικος, επειδή είπε αυτά τα πράγματα ο Light; Θα διαγράψουμε την ιστορία μας;», λέει συγκεκριμένα και συνεχίζει: «Οι ρίζες του ελληνικού τραγουδιού είναι αυτές που μας έφτασαν να ακούμε ωραία μουσική. Κι εμένα η ιστορία του τραγουδιού με βοήθησε να γράψω, όπως και όλο τον κόσμο».

Η κουβέντα πηγαίνει και στην πρόσφατη σκληρή απάντηση του Light, σε όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» (διαβάστε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες), με την Εύη Δρούτσα να ανταπαντάει: «Αυτό που είπε, να πάρουν τα πι και τις μαγκούρες, είναι ασέβεια προς την τρίτη ηλικία».

Εύη Δρούτσα

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.