«Έγινε κατά κάποιο τρόπο κλήρωση γιατί…» – Η εξομολόγηση του Στέφανου Μαουγκιέ για το πόλεμο που βίωσε η οικογένεια του

November 3, 2023


Για την οικογένειά του, τον πόλεμο που έζησαν αλλά και για την απόφασή του να σπουδάσει δημοσιογραφία, μίλησε ο Στέφανος Μουαγκιέ, ο οποίος βρέθηκε καλέσμένος το πρωί της Πέμπτης 2/11 στην εκπομπή Πρωίαν σε Είδον. Ο ηθοποίος συμμετέχει φέτος στην νέα καθημερινή σειρά Η Παραλία, ως Στιβ (δείτε εδώ τι εξελίξεις).«Είναι αστείο πλέον αυτό. Έχω πρώτα ξαδέρφια από τη μαμά μου γύρω στα 60 γιατί είναι 22 …


Loading...

Για την οικογένειά του, τον πόλεμο που έζησαν αλλά και για την απόφασή του να σπουδάσει δημοσιογραφία, μίλησε ο Στέφανος Μουαγκιέ, ο οποίος βρέθηκε καλέσμένος το πρωί της Πέμπτης 2/11 στην εκπομπή Πρωίαν σε Είδον. Ο ηθοποίος συμμετέχει φέτος στην νέα καθημερινή σειρά Η Παραλία, ως Στιβ (δείτε εδώ τι εξελίξεις).

Η εξομολόγηση του Στέφανου Μαουγκιέ για το πόλεμο που βίωσε οικογένεια του

«Είναι αστείο πλέον αυτό. Έχω πρώτα ξαδέρφια από τη μαμά μου γύρω στα 60 γιατί είναι 22 αδέρφια.Η γιαγιά μου με τον παππού μου έχουν 14 παιδιά και ο παππούς μου μετά έκανε κι άλλα παιδιά και με άλλες γυναίκες, οπότε έχω πάρα πολλά ξαδέρφια. Ξέρω τα 10-15, αυτά που μπορώ να έχω επαφή όταν κατεβαίνω στην Αφρική.» ανέφερε.

«Η μαμά μου ήρθε εδώ το 1972. Έφυγε από τον πόλεμο εκεί και εδώ ήταν η χούντα. Ήρθε 12 χρονών. Έγινε κατά κάποιο τρόπο κλήρωση γιατί είχε πόλεμο εκεί και για να φύγει κάποιο παιδί στην Ευρώπη. Έφυγε από τον πόλεμο και ήρθε στην χούντα. Είχαν χαθεί όλα τα μέλη της οικογένειας της μαμάς μου. Είχαν φύγει στα βουνα για να σωθούν.» πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Σε αλλό σημείο της συνέντευξης είπε: «Πρέπει να έχεις το σθένος να αρνηθείς και ρόλους. Εγώ έχω βρεθεί πολλές φορές σε εσωτερικό διάλογο για κάποιους ρόλους που έκανα πριν. Όταν ξεκινάς από την πρώτη σου δουλειά με έναν ρόλο που δεν μιλά σωστά ελληνικά, μόνος σου χτίζεις το στερεότυπο.

Επειδή μικρός έπαιζα και ποδόσφαιρο θεωρούσαν ότι δεν γίνεται να έχω ελληνική ταυτότητα. Ήμουν το 0,1% που είχε ελληνική υπηκοότητα. Ήθελα να γίνω πολεμικός ανταποκριτής και ήταν το δεύτερο σοκ που έπαθαν οι γονείς μου. Ασχολήθηκα με το πολιτιστικό που ακόμη που αρέσει αλλά υπήρχε πάντα αυτό με την υποκριτική».

Δείτε εδώ το βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.