«Σφαζόντουσαν» παλικάρια για χάρη της Κορινθίου: «Τη διεκδικούσα εγώ και ένας γνωστός τραγουδιστής και φίλος» (video)

November 2, 2023


Στο ξεκίνημα της σχέσης του με τη Μαρία Κορινθίου και πριν από αυτό, εμβάθυνε ο Γιάννης Αϊβάζης, σε συνέντευξη που έδωσε στο «Πάμε Δανάη».Στη συνέντευξή του, ο ηθοποιός επισήμανε: «Δεν ξέρω αν θα έκανα καθημερινή σειρά με τη Μαρία Κορινθίου. Θα ήθελα να παίξω σε σειρά με τη Μαρία, μεγαλώνοντας είμαστε πιο ώριμοι. Δε θα σχολιάσω φήμες σχετικά με την πρόταση για να παρουσιάσουμε πρωινό μαζί με τη Μα…


Loading...

Στο ξεκίνημα της σχέσης του με τη Μαρία Κορινθίου και πριν από αυτό, εμβάθυνε ο Γιάννης Αϊβάζης, σε συνέντευξη που έδωσε στο «Πάμε Δανάη».

Στη συνέντευξή του, ο ηθοποιός επισήμανε: «Δεν ξέρω αν θα έκανα καθημερινή σειρά με τη Μαρία Κορινθίου. Θα ήθελα να παίξω σε σειρά με τη Μαρία, μεγαλώνοντας είμαστε πιο ώριμοι. Δε θα σχολιάσω φήμες σχετικά με την πρόταση για να παρουσιάσουμε πρωινό μαζί με τη Μαρία. Αυτοί που μας πρότειναν να κάνουμε εκπομπή με τη Μαρία γνωρίζουν. Από τη στιγμή που δε βγήκε στον αέρα είναι σαν να μην έγινε τίποτα. Με τη Μαρία Κορινθίου θα έκανα τηλεοπτικά οτιδήποτε μας ταιριάζει», είπε αρχικά ο Γιάννης Αϊβάζης.

«Εννοείται ότι έκανε καλά που έφυγε από το ”Πρωινό”»

«Έβλεπα σχεδόν κάθε μέρα τη Μαρία στο ”Πρωινό”, μου αρέσει σε οτιδήποτε κάνει. Η Μαρία είναι πολύ θετικό άτομο, δεν είναι ανταγωνιστική με την κακή έννοια. Το σίγουρο είναι ότι κάτι έγινε στο Πρωινό, δεν μπορεί κάποιος να σπάσει και να φύγει μία εβδομάδα πριν το τέλος. Η Μαρία διαχειρίζεται μόνη της τα ”θέλω” της και διεκδικεί αυτά που πρέπει να διεκδικήσει. Η Μαρία είναι πολύ αντράκι, δε «μασάει» από συμβόλαια και υποχρεώσεις. Η Μαρία έχει τις καλύτερες σχέσεις με το κανάλι, προφανώς ήταν εντάξει. Εννοείται ότι έκανε καλά που έφυγε από το ”Πρωινό”», τόνισε χαρακτηριστικά. Παράληλλα, δείτε: Ξεσπά η Μαρία Κορινθίου για το «Πρωινό»: «Γινόντουσαν επιθέσεις, ότι εγώ διαρρέω πράγματα»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.