Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Καινούργιου: Πήγε να παρκάρει και την έβρıσαν άσχnμα

November 1, 2023


Σε ένα πρόσφατο περιστατικό, κατά το οποίο έγινε αποδέκτης υβριστικών σχολίων από έναν άγνωστο σε αυτήν άνδρα, αναφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου από τον «αέρα» της εκπομπής της.Συγκεκριμένα, η δημοφιλής παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι προχθές ένας άνδρας της επιτέθηκε λεκτικά για το παρκάρισμά της, τονίζοντας ότι αυτό συνέβη ενώ το αυτοκίνητό της δεν ενοχλούσε.Κατερίνα Καινούργιου: Το τι βρισίδια μού …


Loading...

Σε ένα πρόσφατο περιστατικό, κατά το οποίο έγινε αποδέκτης υβριστικών σχολίων από έναν άγνωστο σε αυτήν άνδρα, αναφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου από τον «αέρα» της εκπομπής της.

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι προχθές ένας άνδρας της επιτέθηκε λεκτικά για το παρκάρισμά της, τονίζοντας ότι αυτό συνέβη ενώ το αυτοκίνητό της δεν ενοχλούσε.

Κατερίνα Καινούργιου: Το τι βρισίδια μού έριξε… ντράπηκα




«Με έβρισε ένας προχθές στον δρόμο, είχα κάνει ένα παρκάρισμα άθλιο. Στην τελική, τι τον ενοχλούσε αυτόν που πάρκαρα το δικό μου αμάξι χάλια. Δεν ενοχλούσα κάποιον. Το τι βρισίδια μου έριξε… Ντράπηκα», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Με κοιτούσε ο κόσμος και ήθελα να κρυφτώ. Ήθελα να του πω “ρε μεγάλε, το δικό σου αμάξι πάρκαρα;”. Το δικό μου αμάξι πάρκαρα, δικαίωμά μου, δεν ενοχλούσα κάποιον. Ήθελα να το παρκάρω χάλια. Με είπε ”πατσαβούρα”. Με στόλισε» πρόσθεσε, γελώντας, η Κατερίνα Καινούργιου.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.