«Οι βpωμóγριες που περνάνε από τη λαϊκή»: Οι ντρoπιαστικές δηλώσεις της Σούπερ Κική που κάνουν το γύρο του Διαδικτύου

November 1, 2023


Σάλο προκάλεσε η γνωστή instagramer με τις δηλώσεις της για τις ηλικιωμένες γυναίκες και τους ποδηλάτες και όλο το Διαδίκτυο μιλάει για εκείνη.Η γνωστή instagrammer αρχικά αναφέρθηκε με έντονο τρόπο στις ηλικιωμένες που μεταφέρουν τα καρότσια της λαϊκής αγοράς δυσκολεύοντας κάποιες φορές την κυκλοφορία, ενώ αργότερα η Σούπερ Κική τα «έβαλε» με τους ποδηλάτες.«Οι βρωμ@γριες που περνάνε από τη λαϊκή…


Loading...

Ξέσπασε η Σούπερ Κική στο instagram με ένα βίντεο για την κίνηση στους δρόμους της πόλης και την κυκλοφορία.

Σάλο προκάλεσε η γνωστή instagramer με τις δηλώσεις της για τις ηλικιωμένες γυναίκες και τους ποδηλάτες και όλο το Διαδίκτυο μιλάει για εκείνη.

Οι δηλώσεις που προκάλεσαν σάλο

Η γνωστή instagrammer αρχικά αναφέρθηκε με έντονο τρόπο στις ηλικιωμένες που μεταφέρουν τα καρότσια της λαϊκής αγοράς δυσκολεύοντας κάποιες φορές την κυκλοφορία, ενώ αργότερα η Σούπερ Κική τα «έβαλε» με τους ποδηλάτες.

«Οι βρωμ@γριες που περνάνε από τη λαϊκή και το μισό καροτσάκι προεξέχει στη μέση του δρόμου, φταίω εγώ τώρα να το πάρω μαζί μου το καροτσάκι που πάω να κάνω pilates;

Δεν φταίω γιατί η γριά σου λέει: Δεν με νοιάζει, πέρνα από το καροτσάκι μου και μη μου το ακουμπήσει το καροτσάκι θα γίνει σκοτωμός», ανέφερε αρχικά εκνευρισμένη.

Σε άλλο σημείο η Σούπερ Κική παρουσιάζεται να φωνάζει κάποιον οδηγό ο οποίος παραλίγο να την κλείσει στη μέση του δρόμου, όσο παράλληλα περνούσε μπροστά της και ένας ποδηλάτης. «Φιλότιμο, φιλότιμο… στο διάολο, θα σας παρακαλούμε για να περάσουμε. Ο άλλος εδώ με το ποδήλατο, έλα καημένε…», φώναζε η Σούπερ Κική.

Δείτε το video που ανέβασε


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.