Σοκάρει ο Σταμάτης Γαρδέλης: ”Μπορεί να ραντιστώ με βενζίνη και να πυρποληθώ-Υπάρχει περίπτωση να μείνω χωρίς σπίτι”[video]

November 1, 2023


Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» κι αρχικά, εξήγησε: «Έχω κάνει ένα αυθαίρετο, το οποίο το έχω τακτοποιήσει με νόμο, το έχω πληρώσει».«Η δασική υπηρεσία ήρθε και μου ακύρωσε το πρόστιμο που πλήρωσα, δεν μου δίνει τα λεφτά μου πίσω. Έρχεται η πολεοδομία και μου βάζει νέο πρόστιμο, που αγγίζει τις 80.000 ευρώ», είπε χαρακτηριστικά.Στη συνέχεια, πρόσθεσε:«Μου έχουν βγάλει το σπίτι στην …


Loading...

Ο Σταμάτης Γαρδέλης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στο χρέος που έχει στην εφορία.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» κι αρχικά, εξήγησε: «Έχω κάνει ένα αυθαίρετο, το οποίο το έχω τακτοποιήσει με νόμο, το έχω πληρώσει».

«Η δασική υπηρεσία ήρθε και μου ακύρωσε το πρόστιμο που πλήρωσα, δεν μου δίνει τα λεφτά μου πίσω. Έρχεται η πολεοδομία και μου βάζει νέο πρόστιμο, που αγγίζει τις 80.000 ευρώ», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε:

«Μου έχουν βγάλει το σπίτι στην Αθήνα σε πλειστηριασμό και περιμένω και τον δεύτερο. Ανοίξτε τον φάκελο πολεοδομία επιτέλους, όλα στο φως. Αν έχω κλέψει γκρεμίστε τα όλα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.