Τα «χώνει» στον Περικλή Κονδυλάτο η Εβελίνα Νικόλιζα: «Το λίπος στο σώμα δεν είναι τόσο πρόβλημα, το λίπος στο μυαλό είναι» (photo)

November 1, 2023


«Κύμα» αντιδράσεων έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου για τις γυναίκες που έχουν παραπάνω κιλά και το body positivity.Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων τάχθηκε κατά του body positivity κινήματος, τονίζοντας πως: «Δε γίνεται να βλέπουμε διαφημίσεις με υπέρβαρες γυναίκες που να μας δείχνουν ότι το πρότυπο είναι μία γυναίκα 100 κιλά που τα πετάει κι έξω».Τις εν λόγω δηλώσεις θέλησε να …


Loading...

«Κύμα» αντιδράσεων έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου για τις γυναίκες που έχουν παραπάνω κιλά και το body positivity.

Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων τάχθηκε κατά του body positivity κινήματος, τονίζοντας πως: «Δε γίνεται να βλέπουμε διαφημίσεις με υπέρβαρες γυναίκες που να μας δείχνουν ότι το πρότυπο είναι μία γυναίκα 100 κιλά που τα πετάει κι έξω».

Τις εν λόγω δηλώσεις θέλησε να σχολιάσει η Εβελίνα Νικόλιζα, η οποία προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στέλνοντας ένα αυστηρό μήνυμα. Την ίδια ώρα, Η Δανάη Μπάρκα βάζει στην θέση του τον Περικλή Κονδυλατό: “Οι άνθρωποι θα πρέπει να σταματήσουν να κρίνουν και να “ταμπελιάζουν” τους ανθρώπους με το υγιεινό και το ανθυγιεινό”

«Δεν έχει πρόβλημα με τα παραπάνω κιλά. Λογικά θα έχει και μία ξαδέρφη με παραπάνω κιλά. “Αρκεί να μην προκαλούν”. Το λίπος στο σώμα δεν είναι τόσο πρόβλημα, το λίπος στο μυαλό είναι. Κανένας δεν προσπαθεί να επιβάλλει τα κιλά του επειδή τολμάει να κυκλοφορεί στον δρόμο και να φοράει ό,τι θέλει. Λογικά δεν έχει ακούσει τη λέξη “συμπερίληψη”. Φαν φακτ που θα τον σοκάρει. Δεν φοράνε μόνο οι αδύνατες σερβιέτες», έγραψε η Εβελίνα Νικόλιζα.

Να σημειωθεί πως, μέσα σε λίγες ώρες, η Εβελίνα Νικόλιζα διέγραψε το παρακάτω story στο Instagram.

Εβελίνα Νικόλιζα

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Υπάρχουν στην τηλεόραση και πρότυπα όπως η Δανάη Μπάρκα, δε χρειάζεσαι μόνο την εμφάνιση» (video)

Στα κιλά του αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι».

Αρχικά, ο παρουσιαστής μίλησε για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και την παρεία του στην τηλεόραση. «Τον Λεωνίδα δεν τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά έχω ακούσει πολύ ωραία λόγια εκείνον. Η παρουσία του στο MasterChef ήταν καταλυτική στο να πάει πολύ καλά. Στη Φάρμα είναι γλυκύτατος και ευγενέστατος. Στα ριάλιτι χρειάζονται συγκεκριμένοι παρουσιαστές που θα παρέμβουν, ώστε να κάνουν το μέτριο καλό και το καλό καλύτερο. Και εγώ θα φτιάξω μακαρόνια με κιμά και ο Κουτσόπουλος. Με την ευκαιρία δείτε το τρέιλερ με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο αγκαλιά με το γαϊδουράκι του

Τα δικά του θα έχουν κάτι διαφορετικό κι αν πάει στραβά, έχει την εμπειρία να σώσει το πιάτο. Ο κόσμος μαγειρεύει και κάποιος είναι σεφ. Εκεί είναι η μεγάλη διαφορά. Είμαι 49 χρονών και κάνω αυτή τη δουλειά από τα 17 μου. Πάντα υπάρχουν νέα project που θα ήθελα να παρουσιάσω. Έχω δει μία εκπομπή στην Αμερική, που θα ήθελα να την κάνω, αλλά προσπαθώ να μην τα λέω», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.