«Λεβέντης,δοτικός,γλεντζές,δεν τον άκουσα μια φορά να γκρινιάζει…» – Βαρύ πένθος για την Ελένη Χατζίδου

November 1, 2023


Την απώλεια του αγαπημένου της θείου έκανε γνωστή το απόγευμα της Τρίτης 31/10, η Ελένη Χατζίδου, σε ανάρτηση της στον προσωπικό της λογααριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ανήρτησε ένα βίντεο στο οποίο ο θείος της χορεύει ζεϊμπέκικο σ’ ένα οικογενειακό τους τραπέζι.«Σήμερα “έφυγε”ο πολυαγαπημένος μου θειος…Ο καλύτερος θειος που θα μπορούσα να έχω…Λεβέντης,δοτικός,γλεντζές,δεν …


Loading...

Την απώλεια του αγαπημένου της θείου έκανε γνωστή το απόγευμα της Τρίτης 31/10, η Ελένη Χατζίδου, σε ανάρτηση της στον προσωπικό της λογααριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ανήρτησε ένα βίντεο στο οποίο ο θείος της χορεύει ζεϊμπέκικο σ’ ένα οικογενειακό τους τραπέζι.

Η ανάρτηση της Ελένης Χατζίδου με τον αγαπημένο της θείο

«Σήμερα “έφυγε”ο πολυαγαπημένος μου θειος…
Ο καλύτερος θειος που θα μπορούσα να έχω…
Λεβέντης,δοτικός,γλεντζές,δεν τον άκουσα μια φορά να γκρινιάζει βρε παιδιά,από τότε που ήμουν μικρή…ουτε μια φορά να παραπονιέται…μόνο χαρά έβλεπα στα μάτια του και αισιοδοξία…
Αυτός ήταν ο θειος μου…
Και έχω χίλιους λόγους να τον θυμάμαι με αγάπη…
Καλό ταξίδι.»

Δείτε επίσης: «Δεν ζείτε εδώ;» – Τα σχόλια της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου για τις δηλώσεις του Ηλία Βαλάση

Δείτε εδώ την ανάρτηση:

Το ύψος και τα κιλά της Ελένης Χατζίδου

Με ειλικρίνεια απάντησε λοιπόν, η Ελένη Χατζίδου κάνοντας λοιπόν γνωστό, πως το ύψος της χωρίς τακούνια είναι 1,74 μ. και ζυγίζει 67 κιλά.

Χατζίδου - Κιλά - ύψος

Η δίαιτα που την έκανε να χάσει 20 κιλά

Μόλις εννιά μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της Μελίτας η Ελένη Χατζίδου δεν είχε διστάσει να παραδεχτεί πως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της πήρε 20 κιλά. Σήμερα βέβαια έχει επανέλθει στο βάρος που είχε πριν από την εγκυμοσύνη.

«Τα πρώτα κιλά έφυγαν σχετικά εύκολα και γρήγορα μετά τη γέννα. Περιττό να πω πόσο τυχερή είμαι που έχω άντρα γuμναστή και με ανέλαβε προσωπικά! Μου έμειναν ακόμα 3 κιλά για να φτάσω τον στόχο μου!», είχε αναφέρει σε συνέντευξη της το 2020 η γνωστή παρουσιάστρια.

Η Ελένη Χατζίδου αφιερώνει τουλάχιστον μία ώρα κάθε μέρα στη φυσική της κατάσταση σε συνδυασμό με ένα υγιεινό μενού, αφού έχει κόψει όλα τα junk food – «χωρίς διατροφή δεν γίνεται δουλειά» έχει πει η ίδια χαρακτηριστικά.

Ελένη Χατζίδου δίαιτα

Φωτογραφία: Instagram

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.