Μόνο το 5%! Το κουίζ που έχει γίνει viral και αποτελεί πραγματική πρόκληση για τους χρήστες του διαδικτύου

August 4, 2020


Ένα νέο κουίζ που έχει γίνει viral αποτελεί πραγματική πρόκληση για τους χρήστες του διαδικτύου, καθώς μόνο το 5% μπορεί να το λύσει. Εκτός από τις ζέβρες που διακρίνονται καθαρά στη φωτογραφία υπάρχε…


Loading...


Ένα νέο κουίζ που έχει γίνει viral αποτελεί πραγματική πρόκληση για τους χρήστες του διαδικτύου, καθώς μόνο το 5% μπορεί να το λύσει. Εκτός από τις ζέβρες που διακρίνονται καθαρά στη φωτογραφία υπάρχει και ένα ασβός που είναι κρυμμένος σε κάποιο σημείο της εικόνας. Μπορείτε να τον εντοπίσετε;

Επίσης, το γύρο των social media κάνει ένα τεστ παρατηρητικότητας με το 90% να μην μπορεί μόνο να το λύσει καθώς χρειάζεται και αρκετή παρατηρητικότητα για να λυθεί.

Κουιζ με ζέβρες

Δείτε πού βρίσκεται ο ασβός στην παρακάτω φωτογραφία

Κουίζ με ασβό και ζέβρες

Το 92% δεν μπορεί να βρει τη λύση σε αυτό το κουίζ – Εσύ μπορείς;

Θα σας δώσουμε ακολούθως ένα κουίζ, όπου το 92% δεν μπορεί να βρει την εξίσωση με τα σπίρτα, αλλά θέλουμε να δούμε αν μπορείτε εσείς να το κάνετε, ενώ σε μια έτερη σπαζοκεφαλιά καλείστε να βρείτε αυτό που δεν μπορεί το 99%.

Είναι μια απλή κίνηση. Δείτε καλά την εικόνα που ακολουθεί επιλέξτε το σωστό σπίρτο που πρέπει να μετακινήσουμε και δώστε την απάντηση σας.

Αν δεν μπορείτε με τίποτα να βρείτε την λύση δείτε την εικόνα που ακολουθεί για να σας αποκαλυφθεί η σωστή λύση. Δώστε το και στους φίλους σας, για να τους… μπερδέψετε επίσης με αυτή την φοβερή σπαζοκεφαλιά, που σας παρουσιάσαμε.

Το 92% δεν μπορεί να βρει τη λύση σε αυτό το κουίζ

Το 90% δεν μπορεί να καταλάβει τι κρύβεται μέσα σε αυτή την φωτογραφία… Εσείς;

Μερικοί άνθρωποι είναι ευλογημένοι με την ικανότητα να βλέπουν πράγματα σε φωτογραφίες που οι άλλοι δεν μπορούν. Η εικόνα αυτή κρύβει ένα μικρό μυστικό. Μπορείτε να το βρείτε; Ενώ, αν μπορέσεις να λύσεις αυτό το κουίζ τότε είσαι ιδιοφυΐα ή … σχιζοφρενής!

Υποτίθεται ότι μόνο το 10% των ανθρώπων μπορεί να ανακαλύψει το μυστικό της εικόνας αυτής αμέσως…

Δείτε την εικόνα:

Tι κρύβεται μέσα σε αυτή την φωτογραφία

To 90% των ανθρώπων δεν μπορούν να βρουν τη λύση! Εσύ μπορείς;

Το γύρο των social media κάνει ένα μαθηματικό τεστ με το 90% να μην μπορεί μόνο να το λύσει καθώς χρειάζεται και αρκετή παρατηρητικότητα για να λυθεί.

Με μια πρώτη ματιά φαίνεται απλό αλλά δεν είναι. Μπορείτε να βρείτε την λύση; Επίσης, κάντε και το τεστ παρατηρητικότητας με τα χρυσόψαρα.

Δείτε την απάντηση παρακάτω

κουίζ

Απάντηση:

Μάλλον δεν προσeξατε ότι στην τρίτη σειρά υπάρχει διπλή σκούπα, ότι στην τελευταία η μάγισσα δεν κρατάει ούτε σκούπα, ούτε ραβδί και ότι υπάρχει διπλό ραβδί με αστέρι. Άρα η μάγισσα ισούται με 5, το ραβδί με 7 και η σκούπα με 3. Και επειδή ο πολλαπλασιασμός προηγείται της πρόσθεσης, το αποτέλεσμα είναι 73.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.