Τζούλια Αλεξανδράτου: Στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας; Οι φωτογραφίες που προβληματίζουν…

May 20, 2019


Η καλλονή Τζούλια Αλεξανδράτου, φαίνεται πως βρίσκεται στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας, αφού κάποιες νέες φωτογραφίες της προβληματίζουν….Η ίδια, ολοκλήρωσε με επιτυχία τη διαδικασία συμμετοχής της σ…


loading...


Η καλλονή Τζούλια Αλεξανδράτου, φαίνεται πως βρίσκεται στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας, αφού κάποιες νέες φωτογραφίες της προβληματίζουν….

Η ίδια, ολοκλήρωσε με επιτυχία τη διαδικασία συμμετοχής της στα καλλιστεία ομορφιάς για την ανάδειξη της Miss Europe 2019, και μάλιστα τερμάτισε δεύτερη! Η Τζούλια ανέβασε νέες φωτογραφίες στη σελίδα της στο Instagram, θέλοντας να μοιραστεί με τους θαυμαστές της τη μεγάλη επιτυχία της, καθώς βρέθηκε πίσω από τη Μις Ισπανία που αναδείχτηκε νικήτρια.

Ωστόσο, οι φωτογραφίες της προκαλούν έντονο προβληματισμό, καθώς η Τζούλια Αλεξανδράτου εμφανίζεται πιο αδύνατη από ποτέ… Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Η καλλονή Τζούλια Αλεξανδράτου στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίαςΗ καλλονή Τζούλια Αλεξανδράτου στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίαςΗ καλλονή Τζούλια Αλεξανδράτου στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας

Τζούλια Αλεξανδράτου: “Με έβαλαν στον τοίχο και με χτύπαγαν!” – Η “μαύρη” ζωή της αναπληρωματικής Σταρ Ελλάς!

“Με έβαλαν στον τοίχο και με χτύπαγαν!” – Αποκαλύψεις για την “μαύρη” ζωή της αναπληρωματικής Σταρ Ελλάς, Τζούλιας Αλεξανδράτου έρχονται στο φως της δημοσιότητας!

Σε συνέντευξή που είχε δώσει στο παρελθόν είχε μιλήσει ανοιχτά για πράγματα που κανείς δεν ήξερε!

«Δεν έχω προσωπική ζωή αυτή τη στιγμή. Γενικότερα, σίγουρα θα υπάρξουν προβλήματα αν αποφασίσω να κάνω μια σχέση μετά από αυτό το πράγμα. Πολλοί άνθρωποι απομακρύνθηκαν από εμένα λόγω αυτού. Φοβούνται να με πλησιάσουν για τους δικούς τους λόγους. Είναι λογικό, το καταλαβαίνω».

«Είμαι 23 ετών και κάνω τις τρέλες μου, όπως κάνουν τα παιδιά της ηλικίας μου. Θα μου πεις δεν βρήκα να κάνω κάτι άλλο»;

«Έχω σκληραγωγηθεί πολύ από πιτσιρίκα και έχω μάθει να ζω μόνη μου και με τη μοναξιά μου. Σίγουρα μου λείπει η αγάπη και ίσως αυτό είναι ένα θέμα που με οδηγεί σε λανθασμένα πράγματα. Ήρθα εδώ γιατί ο κόσμος άκουσε πολλά και από μένα. Δεν ήθελα να κοροϊδεύω τον κόσμο και να τον εξαπατώ. Ήρθα, γιατί ήταν η κατάλληλη ώρα να μιλήσω. Άλλη θα το έπαιζε Κινέζα στη θέση μου. Δεν γινόταν διαφορετικά τη χρονική στιγμή εκείνη να πω την αλήθεια. Ήθελα να το κάνω αλλά δημιουργήθηκε τόσος θόρυβος και ντόρος, κι έτσι μπήκα σε διαδικασία άμυνας. Πώς θα ξεφύγω, πώς θα κρυφτώ και τι θα πω. Δεν ήξερα πώς να κινηθώ. Όλο αυτό έγινε πολύ γρήγορα».

«Αν και έχω μάθει να λέω “ποτέ μη λες ποτέ”, δεν νομίζω, έτσι όπως εξελίχθηκε, να το έκανα. Με έβαλαν στον τοίχο και με χτύπαγαν. Δεν νομίζω ότι πρέπει να κατακρίνουμε κάποιον. Το συζητάμε, το βλέπουμε και είμαστε μέσα σε όλο αυτό και ασχολούμαστε με αυτό».

«Δεν είμαι πρότυπο. Θεωρώ ότι τα παιδιά πρέπει να έχουν (ως πρότυπο) ό,τι παίρνουν απ’ τους γονείς τους και ό,τι τους λένε και είναι σωστό να κάνουνε. Εγώ απλά είμαι ένας άνθρωπος που και λάθη κάνω και παραδέχομαι πράγματα, ενώ θα μπορούσα να κρυφτώ».

«Το πρώτο μου διαφημιστικό ήταν κρέμες για μωρά. Βγήκα από μικρή στο κουρμπέτι. Διάφορα πραγματάκια, αραιά και πού».

«Τα καλλιστεία δεν ήρθαν με δική μου επιλογή. Κάποιων άλλων όνειρο ήταν. Δεν είχα ούτε το ψώνιο ούτε και με ενδιέφερε να σου πω την αλήθεια».

«Όταν είσαι παιδί το μόνο που θες είναι να πας για καφέ και να παίξεις. Δεν σʼ ενδιαφέρει ούτε η δουλειά ούτε τα χρήματα. Δεν σʼ ενδιαφέρει να ζήσεις. Κάποια πράγματα έγιναν χωρίς τη θέλησή μου».

«Ναι, με έτρεχαν σε διαφημιστικά. Έκαναν κάποια πράγματα που δεν χρειαζόταν ένα παιδί να κάνει».

«Δεν μπορώ να πω ότι ο πατέρας μου με καμάρωνε. Καμιά φορά δεν καταλαβαίνεις γιατί κάποιοι άνθρωποι σε υποτιμούν και σε θεωρούν ένα τίποτα. με τον τρόπο του με έκανε να αισθάνομαι μηδενικό. Αυτό για ένα παιδί, όταν το λαμβάνει, μεγαλώνει και μʼ αυτό και το πιστεύει. Αισθανόμουν άχρηστη και ανίκανη. Αισθανόμουν ότι δεν ήμουν άξια για τίποτα. μου το έλεγε. Δεν ταρακουνάς έτσι ένα παιδί γιατί πληγώνεις τον άλλον. Όλα πρέπει να γίνονται με αγάπη και όχι υποτιμώντας τον άλλον. Οι άνθρωποι που υποτιμάνε το κάνουν για να νιώσουν καλύτερα λόγω δικών τους προβλημάτων στο μυαλό τους. Όταν ένα παιδί το δέχεται του βγαίνει μια εκδίκηση και αυτό είναι πολύ κακό».

«Όλη αυτή η διαδικασία για τα καλλιστεία κλπ μπήκε από άλλους στο κεφάλι μου. Δεν το ήθελα εγώ. Δεν με ενδιέφερε. Δεν είχα αυτό το ψώνιο. Καμιά φορά πρέπει οι γονείς να ακούνε τα παιδιά, τι θέλουν ποια είναι τα όνειρά τους. Δεν πρέπει να ζούμε τις ζωές τους. Τα όνειρα που θέλανε αυτοί να κάνουν τα κάνουν τα παιδιά τους. Δεν μπορείς με το ζόρι να τους πεις κάνε αυτό ή κάνε εκείνο. Και να μη γινόντουσαν όλα αυτά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Είχα την ανάγκη να αποδείξω στον μπαμπά ότι δεν είμαι (μηδενικό). Έχουν την ανάγκη όλα τα παιδιά να δείξουν στους γονείς ότι είμαστε κάτι στην κοινωνία».

«Στα καλλιστεία τότε μου βγήκε όλο αυτό στο πρόσωπό μου γιατί μπούχτισα. Πήγα να αποδείξω τι; Ένιωθα ότι δεν ήμουν για τα καλλιστεία. Δεν μου ταίριαζε στον χαρακτήρα μου, στην προσωπικότητά μου. Όταν δεν διακρίθηκα τα έβαλα με τον πατέρα μου. Γιατί δεν ήταν το όνειρό μου να πάω. Έκανα πράγματα για να τον εκδικηθώ μετά γιατί υπάρχει αυτό το συναίσθημα μέσα μου. Είναι άσχημο, το ξέρω. Αλλά πώς να μη δεν βγει εκδικητικά; Όταν με βρίζεις και με υποτιμάς σου πάω κόντρα ή σου κάνω πράγματα για να σε τσατίσω να σε πληγώσω».

Τζούλια Αλεξανδράτου: Δίνει μάχη για την ζωή της; Η σκελετωμένη φωτογραφία που ανατριχιάζει!

Τι πρόβλημα υγείας έχει η Τζούλια Αλεξανδράτου και είναι φοβερά αδυνατισμένη;

Θα ξεκινήσουμε λέγοντας πως η ίδια υπήρξε μια από τις πιο όμορφες, διαχρονικά, Ελληνίδες. Την εποχή της απόλυτης δόξας της οι υπόλοιπες γυναίκες δε γινόταν να συγκριθούν μαζί της, καθώς ήταν τόσο εντυπωσιακή που ο ανταγωνισμός απλά έτρωγε την οπτική της σκόνη.

Ακόμα και την περίοδο που αποφάσισε να «προχωρήσει» στις αισθησιακές ταινίες υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Σειρηνάκη, καμία Ελληνίδα (και όχι μόνο…) δε μπορούσε να την κοιτάξει στα μάτια- κι αυτό όχι απαραίτητα επειδή ήταν γuμνή.

Αναφερόμαστε, φυσικά, στη θεά Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία ήταν, πραγματικά, εκθαμβωτική.

Τα τελευταία χρόνια, βέβαια, η ξανθιά καλλονή θυμίζει αμυδρά τον πρότερο, «καuτό» εαυτό της, καθώς έχει αδυνατίσει αρκετά. Παραμένει, φυσικά, μια πολύ όμορφη κοπέλα (αυτό δεν μπορεί ν’ αλλάξει όταν έχει προικιστεί τόσο από τη φύση), όμως είναι αλήθεια πως θα τη θέλαμε με καμιά 10αριά κιλά παραπάνω.

Στην τελευταία φωτογραφία, μάλιστα, που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Τζούλια… Χαντ, εμφανίζεται στο πλάι ενός φίλου της και είναι εμφανές πως έχει κάνει career low όσον αφορά στο βάρος της.

Δείτε παρακάτω την «αγνώριστη» Τζούλια σ’ αυτή τη φώτο, καθώς και σε μία ακόμα πρόσφατη, και θα καταλάβετε για τι πράγμα μιλάμε:

Τζούλια Αλεξανδράτου:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τζούλια Αλεξανδράτου: Έγκυος στο πρώτο της παιδί; Η φωτογραφία ντοκουμέντο!

Τζούλια Αλεξανδράτου: Ρώσος μεγιστάνας της έκανε δώρο κότερο με το όνομά της!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.