Απίστευτο τι έκρυβε: Σκύλος κοιτούσε τον υπόνομο καθημερινά, όταν οι άνθρωποι άνοιξαν την καταπακτή, τα έχασαν

March 26, 2023


Κανείς δεν θα μπορούσε να σκεφτεί πως μια καθημερινή συνήθεια ενός Γερμανικού ποιμενικού θα ήταν η αιτία για να σωθούν 4 αθώες ψυχές από υπόνομο. !function(v,t,o){var a=t.createElement(“script”);a.src=”https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js”,a.setAttribute(“fetchpriority”,”high”);var r=v.top;r.document.head.appendChild(a),v.self!==v.top&&(v.frameElement.style.cssText=”width:0px!…


Loading...

Κανείς δεν θα μπορούσε να σκεφτεί πως μια καθημερινή συνήθεια ενός Γερμανικού ποιμενικού θα ήταν η αιτία για να σωθούν 4 αθώες ψυχές από υπόνομο.

Ένας μεγαλόσωμος σκύλος κοίταζε μέσα από σε έναν υπόνομο, κάθε φορά που έβγαινε για μια βόλτα και ο ιδιοκτήτης του δεν είχε ιδέα για ποιο λόγο, μέχρι που το άνοιξε και σοκαρίστηκε από αυτό που ήταν μέσα.

Ειδικότερα, σε μια μικρή πόλη στην Τουρκία ζούσε ένας Γερμανός Ποιμενικός, που άκουγε στο όνομα Axel και προξένησε την περιέργεια, καθώς κάθε φορά κοίταζε έναν υπόνομο.

Ο μεγαλόσωμος σκύλος έσωσε τα τέσσερα γατάκια

Τελικά, διαπιστώθηκε ότι στον υπόνομο είχαν παγιδευτεί τέσσερα μικρά γατάκια, τα οποία διασώθηκαν και μεταφέρθηκαν σε καταφύγιο, όπου είναι ασφαλή.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.