«Καλός πολίτης» του φώναζαν – Έφτασε ο Στέφανος Κασσελάκης στη Θήβα

March 15, 2024


Ο Στέφανος Κασσελάκης που στις 4 το απόγευμα θα παρουσιαστεί στο στρατό, έφτασε το μεσημέρι στη Θήβα, όπου τον περίμεναν δημοσιογράφοι με τις κάμερες.«Καλός πολίτης», του φώναζαν.Όπως βλέπετε στο παρακάτω βίντεο που καταγράφει τη στιγμή της άφιξής του στη Θήβα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατευθύνθηκε αμέσως σε κατάστημα οπτικών της πόλης, για να αγοράσει… φακούς επαφής.Χαμογελαστός, ευδιάθετος και με χ…


Loading...

Ο Στέφανος Κασσελάκης που στις 4 το απόγευμα θα παρουσιαστεί στο στρατό, έφτασε το μεσημέρι στη Θήβα, όπου τον περίμεναν δημοσιογράφοι με τις κάμερες.

«Καλός πολίτης», του φώναζαν.

Όπως βλέπετε στο παρακάτω βίντεο που καταγράφει τη στιγμή της άφιξής του στη Θήβα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατευθύνθηκε αμέσως σε κατάστημα οπτικών της πόλης, για να αγοράσει… φακούς επαφής.

Χαμογελαστός, ευδιάθετος και με χαλαρή διάθεση ο κ. Κασσελάκης έβγαλε selfies με μαθητές, ενώ είχε και μία μικρή, γλυκιά συνομιλία με έναν μικρό φίλο.

Το πρωί της Παρασκευής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε τουρνέ στο κανάλι του ΑΝΤ1.

Παραχώρησε μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στον Γιώργο Παπαδάκη και στη συνέχεια έκανε και μία μίνι εμφάνιση από και το «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα αγκαλιά με τη «Φούσκα», το σκυλάκι του παρουσιαστή.

Κατά την παρουσία του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν οι κάλτσες που φορούσε, καθώς είχαν πάνω σχέδια με αστακούς.

Πηγή: EUROKINISSI

Στέφανος Κασσελάκης: «Ο Τσίπρας ήταν καλός πρωθυπουργός με κότσια – Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι συμπαγής»

Λίγες ώρες πριν φορέσει τα χακί ο Στέφανος Κασσελάκης εμφανίστηκε στην πρωινή εκμπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα».

«Πρέπει να αλλάξει η υποχρεωτική θητεία στον στρατό και πρέπει να γίνει επαγγελματικός», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε ότι «θα πρέπει να δούμε πως αγόρια και κορίτσια θα μπορούν να προσφέρουν κοινωνική θητεία. Επίσης θεωρώ απαράδεκτο οι φαντάροι μας να αμείβονται με λιγότερο από 8 ευρώ το μήνα και να φτωχοποιούνται οι οικογένειες τους».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πια ιδεολογικά συμπαγής», υπογράμμισε ο κ. Κασσελάκης και διευκρίνισε, «δεν υπάρχει πλέον κανένας μέσα στο κόμμα που να λέει ότι το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του».

Σχετικά με τις ευρωεκλογές είπε ότι ως πρόεδρος από την πρώτη στιγμή τόνισε ότι θέλει να δώσει τη δύναμη στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.

«Για τους υποψήφιους στις ευρωεκλογές δεν θα αποφασίσω εγώ. Θα γίνουν εσωκομματικές εκλογές. Η δική μου άποψη είναι δευτερεύουσας σημασίας σε σχέση με την άποψη των μελών».

Απαντώντας στο θέμα των εταιρειών που του ανήκουν, απάντησε κατηγορηματικά ότι «αυτή τη στιγμή δεν συμμετέχω σε καμιά εταιρεία» και παράλληλα τόνισε ότι θα πρέπει να αλλάξει η σχετική νομοθεσία, καθώς «δεν είναι δυνατόν να δίνουμε το δικαίωμα της ψήφου στους απόδημους, αλλά ταυτόχρονα τους απαγορεύουμε να πάρουν ενεργό ρόλο στην πολιτική σκηνή της χώρας αν είναι επιχειρηματίες».

«Θα καταθέσω ολιστική πρόταση για τη διαφάνεια στα κόμματα», ανέφερε στη συνέχεια και αναρωτήθηκε τι συμβαίνει με το δάνειο της ΝΔ που αγγίζει το μισό δις και κάθε χρόνο το ποσό αυξάνεται.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν με εξέφραζε μέχρι το πρώτο μισό του 2015, αλλά σίγουρα με εξέφραζε μετά», είπε ο κ. Κασσελάκης, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μας έβγαλε από τα μνημόνια και φεύγοντας άφησε στα ταμεία του κράτους 37 δισ. ευρώ.

«Ο Τσίπρας ήταν καλός πρωθυπουργός και είχε τα κότσια να κάνει την αυτοκριτική του», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενώ στο ερώτημα αν ο Τσίπρας έκανε λάθη, απάντησε καταφατικά, αλλά αρνήθηκε να τα κατονομάσει.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.