Ταλαιπωρία για την Έλενα Τσαγκρινού στον 4o μήνα εγκυμοσύνης – Τι συμβαίνει στο σπίτι τους;

March 15, 2024


Στο νέο τους σπίτι μπήκαν η Έλενα Τσαγκρινού με τον Dj Stephan λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Το ζευγάρι που είχε μια ατυχή εγκυμοσύνη πέρσι, πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ήδη έχει γίνει η μετακόμιση και έχουν μπει τα έπιπλα στη θέση τους (δείτε βίντεο από το εσωτερικό του), ωστόσο υπάρχει ένα πρόβλημα.Όπως αποκάλυψε η Έλενα με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο σπί…


Loading...

Στο νέο τους σπίτι μπήκαν η Έλενα Τσαγκρινού με τον Dj Stephan λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Το ζευγάρι που είχε μια ατυχή εγκυμοσύνη πέρσι, πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ήδη έχει γίνει η μετακόμιση και έχουν μπει τα έπιπλα στη θέση τους (δείτε βίντεο από το εσωτερικό του), ωστόσο υπάρχει ένα πρόβλημα.

Τι συμβαίνει στο σπίτι Τσαγκρινού – Stephan

Όπως αποκάλυψε η Έλενα με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο σπίτι τους ακόμα δεν έχουν ρεύμα με αποτέλεσμα να πρέπει να μένουν αλλού μέχρι να γίνει η σύνδεση.

«Ακόμα μία ημέρα χωρίς ρεύμα, να μένουμε από εδώ και από εκεί. ΔΕΔΔΗΕ, είδα τις κριτικές σου. Δύσκολα τα πράγματα, καταλαβαίνω πως πολύς κόσμος έχει πρόβλημα με τον οργανισμό αυτό. Κατά τα άλλα όλα καλά», ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων στο βίντεο η Έλενα Τσαγκρινού.

Η δύσκολη περίοδο με την αποβολή

Η Έλενα Τσαγκρινού με τον Dj Stephan δημοσίευσαν ένα βίντεο στο Youtube όπου μίλησαν για την δύσκολη περίοδο που βίωσαν όταν έχασαν το μωράκι που περίμενα. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια είχε μια αποβολή πέρσι τον Μάιο, ένα άσχημο γεγονός που κανείς δεν γνώριζε.

«Το θέμα μας είναι “αποβολή και εγκυμοσύνη”, πως από το ένα στάδιο που ήμασταν ψυχολογικά σκατά, φτάσαμε να είμαστε πάρα πολύ καλά, σε πολύ καλό στάδιο, το τέλειο θα είναι όταν γεννηθεί το μωρό», ανέφερε αρχικά η Έλενα Τσαγκρινού.

«Τον περασμένο Μάιο, η Έλενα έμεινε για πρώτη φορά έγκυος. Μάθαμε τα χαρμόσυνα με ένα τεστ εγκυμοσύνης… ήμασταν πολύ χαρούμενοι και πολύ έτοιμοι, είχαμε αποφασίσει να κάνουμε παιδί. Φύγαμε από την Αθήνα γιατί θέλαμε να κάνουμε οικογένεια», εξομολογήθηκε ο Dj Stephan.

«Ξεκινήσαμε μια πολύ ωραία μέρα, χαρούμενη με ωραία διάθεση και ήταν και καλοκαίρι και πήγαμε στον γιατρό για να ακούσουμε για πρώτη φορά την καρδούλα του μωρού. Ήμασταν και οι δυο πολύ χαρούμενοι. Πάμε να κάνουμε τον υπέρηχο, είχα βγάλει το κινητό να βγάλω βίντεο για να το ανεβάσω όταν το ανακοινώσουμε, περιμένουμε να ακούσουμε την καρδιά, περιμένουμε τον γιατρό να μας πει κάτι. Καρδούλα δεν ακούμε… Λέω γιατρέ όλα καλά;», συμπλήρωσε.

«Όπως ήμουν ξαπλωμένη και αγχωμένη, ο γιατρός δε μίλαγε, “παγωτό” και μας λέει, “παιδιά, δυστυχώς δεν ακούω την καρδούλα», αποκάλυψε η Έλενα.

«Νόμιζα ότι μας έκανε κάποια πλάκα. Μετά σκέφτομαι ότι αποκλείεται να κάνει πλάκα δεν είμαστε φίλοι. Ρωτήσαμε τι πρέπει να κάνει. Μας είπε ότι πρέπει να ρίξει το έμβρυο. Ήμασταν στην 7η εβδομάδα», είπε ο σύντροφός της.

Το ζευγάρι ωστόσο προσπάθησε πολύ σύντομα να αποκτήσει παιδάκι και τελικά τα κατάφερε. Πλέον η Έλενα Τσαγκρινού δεν κρύβει την κοιλίτσα της.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.