Πρώην συνεργάτης της Δανάης Μπάρκα αποκαλύπτει: «Δυσκολεύτηκα στη συνεργασία μας»

March 15, 2024


Πρώην συνεργάτης της Δανάης Μπάρκα μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Fay’s Time πως στην συνεργασία τους δυσκολεύτηκε, χωρίς ωστόσο να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά.«Ελεύθερος νιώθω όταν είμαι πάνω στη σκηνή. Στην έξω ζωή δύσκολα. Αυτό που μπορεί να με εγκλωβίσει είναι η ανελευθερία, η μη ισότητα, η αγένεια, ο ρατσισμός, η κακή πρόθεση, τα έχω βιώσει όλα. Για να ασχοληθείς με τη δουλε…


Loading...

Πρώην συνεργάτης της Δανάης Μπάρκα μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Fay’s Time πως στην συνεργασία τους δυσκολεύτηκε, χωρίς ωστόσο να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά.

Αυτός είπε ότι δυσκολεύτηκε στην συνεργασία του με την Δανάη Μπάρκα

«Ελεύθερος νιώθω όταν είμαι πάνω στη σκηνή. Στην έξω ζωή δύσκολα. Αυτό που μπορεί να με εγκλωβίσει είναι η ανελευθερία, η μη ισότητα, η αγένεια, ο ρατσισμός, η κακή πρόθεση, τα έχω βιώσει όλα. Για να ασχοληθείς με τη δουλειά που κάνουμε, πρέπει να το έχεις καβαλλημένο το καλάμι. Κατάλαβα πολύ γρήγορα πως δεν αποζητώ την αποδοχή, αλλά να είμαι εγώ εντάξει με τον εαυτό μου και να το έχω εγώ αποδεχτεί», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

«Η συνεργασία μου με τον Νίκο Μουτσινά μού άφησε μια τέλεια γεύση. Ο Νίκος είναι φίλος μου από παλιά. Θέλω ο Νίκος να είναι καλά. Δυσκολεύτηκα στη συνεργασία μου με τη Δανάη Μπάρκα, αλλά κρατάω τα καλά, κρατάω την εμπειρία», αποκάλυψε ο Μίνως Θεοχάρης.

Δείτε επίσης: Οργή στο social media κατά της Δανάης Μπάρκα με αφορμή τα Τέμπη – «Δεν σέβεσαι ούτε τα νεκρά παιδιά»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.