Survivor highlights 14/3: Αντί να φύγει ο Τζέιμς, τελικά έφυγε μόνο μια γυναίκα – Κατέρρευσε λίγο πριν την ανακοίνωση

March 15, 2024


Γεμάτο ένταση ήταν το χθεσινό 13/3 επεισόδιο του Survivor. Λίγο πριν την αποχώρηση της εβδομάδας, παρακολουθήσαμε μια παίκτρια να χτυπάει στο κεφάλι και άλλη μια να ζαλίζεται και να σωριάζεται στο πάτωμα.Τα πυρά του κατά του Γιάννη Περπατάρη εξαπέλυσε ο Σταματάτης Ταλαδιανός. O παίκτης της μπλε ομάδας εξέφρασε την ενόχλησή του σχετικά με την συμπεριφορά του αντιπάλου του κατά την διάρκεια των αγων…


Loading...

Γεμάτο ένταση ήταν το χθεσινό 13/3 επεισόδιο του Survivor. Λίγο πριν την αποχώρηση της εβδομάδας, παρακολουθήσαμε μια παίκτρια να χτυπάει στο κεφάλι και άλλη μια να ζαλίζεται και να σωριάζεται στο πάτωμα.

Αναλυτικά όλα τα highlights του Survivor 14/3

«Πηγαίνει στη μούρη του άλλου και να φωνάζει…» – Έξαλλος ο Σταμάτης Ταλαδιανός με τον Γιάννη Περπατάρη

Τα πυρά του κατά του Γιάννη Περπατάρη εξαπέλυσε ο Σταματάτης Ταλαδιανός. O παίκτης της μπλε ομάδας εξέφρασε την ενόχλησή του σχετικά με την συμπεριφορά του αντιπάλου του κατά την διάρκεια των αγωνισμάτων.

Υπενθυμίζουμε ότι στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού, έγινε μια ολόκληρη συζήτηση ανάμεσα στους παίκτες, σχετικά τις φωνές και τις συμπεριφορές ορισμένων παικτών στους στίβους μάχης, αφού μετά την αλλαγή των ομάδων, κάποιοι από αυτούς επηρεάζονται αρκετά.

«Στο συμβούλιο ανοίχθηκε μια κουβέντα σε σχέση με τους πάγκους. Η αλήθεια είναι ότι έχω παρατηρήσει πως η δικιά μας πλευρά προσπαθεί συνεχώς να εμψυχώσει τους παίκτες. Δηλαδή ακούω συνέχεια τον Ντάνιελ και τον Σάββα, κάποιες φωνές που προσπαθούν να εμψυχώσουν την ομάδα μας δίνοντας συμβουλές. Στον κόκκινο πάγκο όμως δεν συμβαίνει τόσο πολύ αυτό. Νομίζω πιο πολύ είναι το γιουχάρισμα, δηλαδή αυτό που κάνουν είναι να προσπαθούν να αποσυντονίσουν τον δικό μας παίκτη παρά να εμψυχώσουν τον δικό τους παίκτη…»

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι το εξής. Κάποια άτομα τα οποία δεν το αντέχουν, να το αφήσουν και να φύγει μακριά. Αυτό πάει πιο πολύ στη Χρύσα για παράδειγμα που αποσυντονίζεται λόγω των παιδιών. Στη Δώρα, επίσης, που μπορεί να αποσυντονίζεται με τη φωνή του Γιάννη. Σίγουρα όμως η αλήθεια είναι πως αυτό που κάνει πάντα ο Γιάννης είναι να βγαίνει μπροστά, να πηγαίνει στη μούρη του άλλου και να φωνάζει. Κάποιοι μπορούν να το αποδεχθούν εκείνη τη στιγμή και να το αφήσουν, κάποιοι άλλοι όχι. Βέβαια και αυτοί που το προσπερνάνε, υπάρχουν στιγμές που δεν θα μπορέσουν και εκνευρίζονται»

Δείτε επίσης: Σκάνδαλο με τον Τζέιμς Καφετζή – Τι βρήκε η παραγωγή στο σακίδιό του

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.